SPOR

PETROLSPOR’DA TEK HEDEF GALİBİYET

PETROLSPOR’DA TEK HEDEF GALİBİYET

PETROLSPOR’DA TEK HEDEF GALİBİYET
06-02-2015 18:10
Google News

TFF 3. Lig 1. Grup'ta, yarın sahasında Kırıkhanspor’u konuk edecek olan Petrolspor’un teknik direktörü Erdal Alpaslan "Ligin üst sıralarına tırmanabilmemiz için ve play-off potasında çıkabilmek için Kırıkhanspor maçını kazanmalıyız" dedi.

Alpaslan, yaptığı açıklamada, Kırıkhanspor karşılaşmasına iyi hazırlandıklarını belirterek, geçen haftayı iyi çalışarak değerlendiklerini ve rakiplerinden çekinmediklerini söyledi.

Bu hafta evlerinde üst sıralarda bulunan Kırıkhanspor’u ağırlayacaklarını vurgulayan Alpaslan, "Bu maçtan galip ayrılmak istiyoruz. Rakibimizin üst sıralarda olmasından çekinmiyoruz. Biz bu tür maçlarda değil, daha ziyade alt ekiplere karşı oynadığımız maçlarda zorlanıyoruz fakat takımımız her geçen gün daha iyi hava yakalıyor. Üst tarafta bulunan takımlara karşı daha iyi motive oluyoruz. Bu maça hazırız" diye konuştu.

TARAFTARA DESTEK ÇAĞRISI

Alpaslan, takımlarında eksik oyuncu olmadığına da işaret ederek, şunları kaydetti:

"Ligin üst sıralara çıkabilmemiz için Kırıkhanspor maçını kazanmalıyız. Zaten bundan sonraki maçlarımızda da hedefimiz her zaman kazanmak olacak. Puan kayıplarına tahammülümüz yok. Bu galibiyete de ihtiyacımız var. Rakibimizden çekinmiyoruz, onlar düşünsün ve bizden çekinsin. Taraftarlarımızı bu maça bekliyor ve centilmence takımı desteklemelerini bekliyoruz." Şeklinde ifadeler kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete