SPOR

PETROLSPOR’DA TEKNİK DİREKTÖR ARAYIŞI SÜRÜYOR

Batman Petrolspor yönetimi yeni sezon çalışmalarına Teknik direktör arayışları ile başladı.

PETROLSPOR’DA TEKNİK DİREKTÖR ARAYIŞI SÜRÜYOR
04-06-2021 09:49
BATMAN
Google News

Batman Petrolspor’da teknik direktör arayışları sürüyor. Onlarca hoca isimleri ile görüştüklerini belirten Petrolspor kulübü başkanı A.Vahap Akbaş, “Sezon bitiminden bu yana birçok hoca ile görüşmelerimiz oldu. Üç isim ile hala görüşmelerimiz sürüyor. Kısa süre içerisinde yeni teknik direktörümüzü spor kamuoyu ile paylaşacağız.” Dedi.

TEK YETKİLİ BENİM

Yeni sezonda şampiyonluk hedefinin açıklanmasıyla gözlerin Batman’a çevrildiğini ve birçok ismin Petrolspor’a gelmek istediğini belirten kulüp başkanı Abdulvahap Akbaş, “Futbolcu transferinden önce tecrübeli bir teknik adamla analaşıp, futbolcu transferine başlayacağız. Kulübümüzün bu sezondaki hedefi sayın valimizin desteği ile şampiyonluk veya kötü ihtimalle play-off oynamaktır. Hiç kimsenin şu teknik adamı alın veya bunu transfer edin diye bir isteği ve yönlendirmesi olmamıştır, olamazda. Transferde görüşmelerini ben yapıyorum ve transfer komitesine sunuyorum.Bütçemize ve kulübümüze uygun isimler üzerinde karar alacağız. Acelemiz yok, ince eleyip sık dokuyoruz. ” Dedi.

FUTBOLCULARIN ALACAKLARI ÖDENDİ

Futbolcu alacakları ve iç transfere de değinen başkan Akbaş, “Kulüpten alacağı kalan futbolcularımızın da ödemelerini yaptık. Hiçbir futbolcunun alacağı kalmadı.  Resmi sözleşmeleri sona eren bazı futbolcularımızla yeniden masaya oturacağız. Yeni sezon için koyduğumuz başarı hedefine ulaşmak için bize katkı sunacağını düşündüğümüz futbolcuları takıma tutacağız.” İfadelerini kullandı.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete