SPOR

PETROLSPOR’DA TRANSFER BÜTÇESİ SIKINTILI

Spor Toto 3. Lig'de 2016-2017 sezonuna 3 Eylül’de Kırıkhanspor ile deplasmanıyla karşılaşacak olan Petrolspor, yeni sezon öncesi transfer sıkıntısı yaşıyor.

PETROLSPOR’DA TRANSFER BÜTÇESİ SIKINTILI
23-08-2016 19:19
Google News

3. Lig'de bu sezon zirveye oynayacak kadro kurmayı planlayan Petrolspor’da transfer yapılması planlanan 3 futbolcu için maddi sıkıntı yaşanıyor. Bu sezon iç ve dış transferde 20 futbolcu ile anlaşan kırmızı-beyazlı ekip, stoper, santrafor ve orta saha oyuncusu almak için maddi arayış içerisine girdi. Petrolspor kulübü 2. başkanı Engin Karaman bu 3 futbolcunun transferi için yönetim olarak arayış içerisine girdiklerini belirtirken, “yeni yönetim, yeni teknik heyet ve yeni futbolcular ile sezona hazırlanıyoruz. Eksik gördüğümüz 3 mevkiye mutlak surette transfer yapmamız gerekir. Transfer bütçemizi aştığımızdan kadromuza katacağımız 3 futbolcu için maddi desteğe ihtiyacımız var. Sayın valimizin ve işadamlarımızın vereceği destek ile yapacağımız transferler ile kadromuzu güçlendirip, lige hazır hale geleceğiz.” İfadelerini kullandı.

MARDİNSPOR İLE HAZIRLIK MAÇI BUGÜN

Transfer çalışmalarının yanı sıra hazırlık maçlarına da önem verdiklerini belirten 2. başkan Engin Karaman, “Bugün saat 17.00’de BAL ligi takımlarından Mardinspor ile hazırlık maçı yapacağız. Pazar günüde deplasmanda Diyarbekirspor’un açılışına katılıp, son hazırlık maçını yaptıktan sonra lig haftasına gireceğiz. Oynayacağımız bu iki hazırlık maçında eksikliklerimizi giderme hesapları yapıyoruz.” Dedi.

LİG 3 EYLÜL’DE BAŞLIYOR

2016-2017 futbol sezonu 3 Eylül’de başlıyor. İlk maçını deplasmanda Kırıkhanspor ile oynayacak olan Petrolspor eksikliklerini tamamlayıp, lige iyi başlamanın hesaplarını yapıyor. (Atilla İhsan Atay)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete