SPOR

PETROLSPOR’DA TRANSFER GÖRÜŞMELERİ HIZLANDI!

PETROLSPOR’DA TRANSFER GÖRÜŞMELERİ HIZLANDI!

PETROLSPOR’DA TRANSFER GÖRÜŞMELERİ HIZLANDI!
29-12-2014 20:09
Google News

Spor Toto 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Petrolspor, transfer görüşmelerini hızlandırdı.

Petrolspor Kulübü 2. başkanı Hayrettin Gülmez, yaptığı açıklamada, takımı güçlendirmek için transfer çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

Ligin ikinci yarısına güçlü bir kadro ile girmeyi hedeflediklerini belirten Transfer komitesi başkanı Hayrettin Gülmez, “Transfer çalışmasıyla takımın eksikliğini gidereceğiz. Takımımız 30 kişilik kafileyle Antalya Manavgat’ta kampa girecek.  Kampımız 2 Ocak tarihinde başlayacak ve 13 gün sürecek. Kamp dönemine kadar transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Takımımıza biri kaleci olmak üzere 7 sporcu kazandıracağız. Yeni transferlerle ligde istediğimiz yeri alacağımıza inanıyorum.” şeklinde konuştu.

5 FUTBOLCU İLE PRENSİPTE ANLAŞILDI

Transfer komitesinde bulunan Mehmet Gönülaçar, Reşit Kaygu ve Erdal Alpaslan ile birlikte transfer görüşmelerine başladıklarını belirten Hayrettin Gülmez, “Kesin anlaşma sağlamadığımız Eser Akbaş ile sözleşme imzaladık. Görüşmekte olduğumuz  Kırıkkalespor’dan, Pendikspor’dan Ümraniyespor’dan ve Sebatspor’dan futbolcular var. 1 Ocak tarihinde bu isimleri kamuoyuna bildireceğiz.” Dedi.

KALECİ SÜLEYMAN TAMAM

Akçaabatspor kalecisi Süleyman ile anlaşmaya varıldığını belirten 2. başkan Gülmez, “Süleyman ile anlaşma sağlandı. Sebatspor’dan bonservisi için haber bekliyoruz. Transferi netleştiği zaman sözleşme imzalayacağız. Anlaşmaya vardığımız futbolcular ile 2 yıllık sözleşme imzalayacağız. Gelecek sezonun takımını şimdiden kurma çabası içerisindeyiz.” İfadelerini kullandı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete