SPOR

PETROLSPOR’DA TRANSFER GÖRÜŞMELERİ SÜRÜYOR

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Petrolspor’da transfer komitesi başkanı Volkan Öztürk, Transfer görüşmelerinin sürdüğünü belirtti.

PETROLSPOR’DA TRANSFER GÖRÜŞMELERİ SÜRÜYOR
20-06-2014 16:58
Google News

İstanbul’da transfer görüşmelerini sürdüren Petrolsporlu yöneticiler, transfer listesine aldıkları oyuncular ile görüşmelerini sürdürüyor.

LİSTE GENİŞLİYOR

Petrolspor’un listesinde yer alan futbolcu isimlerinin çoğaldığını belirten Transfer komitesi başkanı Volkan Öztürk, “Mazisi başarılılarla dolu kulübümüze gelmek isteyen çok futbolcu var. Teknik direktörümüz Mehmet Şahan’ın verdiği raporlar doğrultusunda görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Transfer etmek istediğimiz isim listesine yeni yeni oyuncular ekleniyor. Kamp dönemine kadar transferi bitirmek istiyoruz.” Diye konuştu.

SARI’NIN KULÜBÜNDEN HABER BEKLENİYOR

Geçen sezon Petrolspor formasıyla başarılı maçlar çıkaran Hasan Ahmet Sarı’nın kulübü olan Trabzonspor’dan haber bekleniyor. Öztürk, “Ahmet Sarı’yı transfer etmek istediğimizi Trabzonspor kulübüne bildirdik. Bu futbolcu için Trabzon teknik heyetin vereceği raporu bekleniyor. Ahmet Sarı’yı bir sezon daha Petrolspor forması giydirme çabası içerisindeyiz.” Dedi.

Öte yandan transfer komitesi başkanı Öztürk, Kayseri Erciyesspor ile sözleşmesi devam eden Bilal Kılıç’ın durumunun önümüzdeki günlerde netleşeceğini sözlerine ekledi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?