SPOR

PETROLSPOR’DA TRANSFER ŞOV

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren 3.lig temsilcimiz Petrolspor, taraftarıyla buluştu.

PETROLSPOR’DA TRANSFER ŞOV
22-07-2017 15:22
Google News

Atatürk Parkında tanıtım amacıyla yapılan buluşmaya Petrolspor Kulüp Başkanı Ekrem Konaç, Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknik Heyet ve Futbolcular katıldı.

TRANSFERLERİN İSİMLERİ OKUNDU

Programda Kırmızı-Beyazlı takıma transfer edilen yeni sporcuların isimleri tek tek okundu. Sporcularla tanışan taraftar, coşkulu anlar yaşadı. Taraftarların yaktığı Meşaleler ile aydınlatılan alanda, sık sık tezahüratlar yapıldı, iyi bir sezon için dayanışma mesajları verildi.

KADRO NETLEŞİYOR

Petrolspor'un Halil Aşut, Ahmet Taş, Erman Taşkın, Bahri Ekinci ve Ensar Çetinkaya ile sözleşme yenilerken, dış transferde Murat Akgül, Reha Kurt, Emre Aydın, Muhammet Uyanık, Veysel Karadağ, Celal Aras, M. Mahmut Emir, Yusuf Kanağı ve Emre Bayram İle anlaştığı açıklandı.

“PES ETMİYECEĞİZ”

Programda konuşan Kulüp Başkanı Ekrem Konaç “Biz taraftarlarımıza borçluyuz. O yüzden bu sene bu borcu ödeyeceğiz. Size söz veriyorum, bu takım yense de yenilirse de boynu bükük ayrılmayacaktır. Bu yolda hiçbir zaman pes etmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

ATİLLA EREL SÜPRİZİ
Atatürk Parkında yapılan taraftarlar ile buluşma etkinliğine Atilla Erel’in yeni sezonda’da takımda kalacağı bilgisi damga vurdu. Geçtiğimiz sezon adeta taraftarın gönlüne taht kuran başarılı sol bek oyuncusu Atilla Erel yeni sezon Petrolspor formasını terletecek. Etkinlikte açıklama yapan Petrolspor A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Konaç “Bugün aramızda olmasa da geçtiğimiz sezon göz dolduran futbolu ve hırsı ile dikkatleri üzerinde toplayan Atilla Erel ile yeni sezon için anlaşmaya varılmıştır.” Dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete