SPOR

PETROLSPOR’DA ÜZÜNTÜ HAKİM…

PETROLSPOR’DA ÜZÜNTÜ HAKİM…

PETROLSPOR’DA ÜZÜNTÜ HAKİM…
09-09-2014 19:00
Google News

Batman Petrolspor, 2'nci Lig parolasıyla çıktığı sezonun ilk maçında Zonguldak Kömürspor’a yenilmenin üzüntüsünü yaşadı.

Zonguldak Kömürspor karşısında ilk yarıdaki oyundan hiç memnun olmadığını belirten teknik direktör Mehmet Şahan, bu takımın ilerleyen haftalarda rayına gireceğini ve puanları üst üste alacağı iddiasında bulundu.

Teknik sorumlu Şahan, "Ligin ilk maçında mağlup olmanın faturasını kimseye kesmiyoruz. Tek sorumlu benim. Genç kadromuz var. Oyuncularımız resmi müsabakada ilk defa birlikte oynadılar.  90 dakika boyunca rakibimize fazla gol pozisyonu vermedik. Defansta iyi oynadığımız söyleyebilirim. Ancak ofansta sıkıntımız var. Bunu çok çalışarak gidermeye çalışacağız. İyi bir başlangıç olmadı. Bizleri desteklemeye gelen taraftarlarımızı üzdük."

KUPA MAÇI BUGÜN

Ziraat Türkiye Kupası’nda çarşamba günü Van Belediyespor ile karşılaşacaklarını belirten Mehmet Şahan, "Bu maçta, genç oyuncularımıza yer vereceğiz. Amacımız sporseverlere zevkli ve heyecanlı mücadele izlettirmek istiyoruz. Daha sonra da kendi sahamızda oynuyacağımız Tirespor maçına odaklanacağız." diye konuştu. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?