SPOR

PETROLSPOR’DA YENİ GELİŞMELER

Batman Petrolspor Kulübü Eski Başkanı Ekrem Konaç, kulübün son durumu hakkında bilgi vermek amacıyla yazılı açıklama yayımladı.

PETROLSPOR’DA YENİ GELİŞMELER
03-10-2019 14:38
Google News

 

KULÜP YÖNETİMİ İÇİN BATSO İLE GÖRÜŞÜLÜYOR
Ekrem Konaç’ın istifasıyla boşalan Petrolspor Başkanlığı için yeni gelişmeler oldu. Petrolspor’a şu ana kadar Şirket ortağı olan İrfan Yurttaş ve Tekin İnci dışında Batmanlı bir İşadamı talipli olurken, kulübün geleceği de masaya yatırıldı. Kulübün Yönetimi için Batman Ticaret Odası (BATSO) ile görüşmeler sağlandı. Başkan Ekrem Konaç, BATSO Başkanı Abdulkadir Demir ile ön görüşme yaptı, kulübün durumunu içeren rapor sundu. 

DEMİR İLE ÖN GÖRÜŞME YAPILDI

BATSO Başkanı Abdulkadir Demir, Kulübün son durumu hakkında Ekrem Konaç’tan detaylı bir rapor aldığını belirtirken, Şehrin dinamiklerini ile birlikte iyi yönetim kurulu oluşturup, Batman’ın markası olan Petrolspor’a sahip çıkmayı hedeflediklerini söyledi.

YENİ BAŞKAN VE TEKNİK DİREKTÖR, HAFTA İÇİ AÇIKLANACAK

Takımın son durumu hakkında da bilgilendirme yapan, Ekrem Konaç “Şehrin tek profesyonel takımı Batman Petrolspor’a taliplilerin artması önemlidir. BATSO öncülüğünde yapılan bu girişim çok önemli. Yeni yönetimin oluşması için acele etmeden en iyi sonucun çıkması için görüşmeler devam edecektir. Yeni başkan teknik direktör, önümüzdeki hafta netleşecek. Hafta sonu deplasmanda oynanacak olan Darıca Gençlerbirliği maçına takımın başında Sportif Direktörü İlhan Erken ve Yardımcı Hoca Ahmet Duman çıkacak.” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete