SPOR

PETROLSPOR’DA YENİ HEDEF YEŞİL BURSA

Spor Toto 3. Lig 2. Grup Takımlarından Petrolspor, deplasmanda Çanakkale Dardanelspor karşısında aldığı 2-1’lık galibiyetin sevincini yaşıyor.

PETROLSPOR’DA YENİ HEDEF YEŞİL BURSA
14-11-2016 21:26
Google News

Elde edilen 3 puanın ardından spor camiası, Yeşil Bursa Maçına odaklandı. Bu sezon kendi saha ve seyircisi önünde galibiyet alamayan Petrolspor, Yeşil Bursaspor’u mağlup edip, kendi saha ve seyircisi önünde ilk galibiyeti almayı hedefliyor. Petrolspor Teknik Direktör Tarık Yurttaş, Dardanelspor maçında iyi mücadele ederek kazandıklarını ifade ederken, Yeşil Bursa karşısında ilk iç saha galibiyeti almayı hedeflediklerini belirterek “Genç ve koşan bir takıma karşı galip geldik. İyi mücadele ederek kazandık. Bizim için her maç önemlidir. Şimdi Yeşil Bursa Maçına odaklanacağız. İki takım için de önemli maç olacak. Yeşil Bursaspor, şampiyonluk hedefi olan bir takım. Bizim de hedefimiz iç saha galibiyeti almak. Kazanmak için her şeyi yapacağız” dedi.

SAKATLAR ÇOĞALDI

Atilla, Erman, Sezgin, Gökhan’dan sonra Çanakkale Dardanel Maçında sakatlanan Halil Aşut ve Enes’in yokluğu Teknik Heyeti düşündürüyor. Enes’in, sakatlığından dolayı sezonun ilk yarısında top koşturamadığı açıklanırken, Halil Aşut, Sezgin ve Gökhan’ın ise maç günü oynayıp oynamayacağı doktor raporundan sonra belli olacak. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete