SPOR

PETROLSPOR’DA YÜZLER GÜLÜYOR

TFF 3. Lig'in 23. haftasında deplasmanda Ankara Adliyespor’u 2-0 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdıran Petrolspor’da yüzler gülüyor.

PETROLSPOR’DA YÜZLER GÜLÜYOR
02-03-2015 22:51
Google News

Petrolspor kulübü başkanı Aydın Gülmez, as başkanlar Adnan Baran, Azat Azizoğlu ve Ferit Çalar ile birlikte Ankara deplasmanında takımı yanlız bırakmadılar. Başkan Aydın Gülmez maç sonrası gazetemize yaptığı açıklamada, takım olarak özellikle 2. yarı çok iyi mücadele ettiklerini hak ettikleri galibiyeti 2 gol atarak süslediklerini belirtti. Başkan Aydın Gülmez, Adliyespor galibiyetinden dolayı başta teknik heyeti ve futbolcuları tebrik ettiğini, elde edilen 3 puanı ise Ankara’da takımı destekleyeme gelen taraftarlara armağan ettiğini söyledi.

NİĞDE MAÇI ÖNEMLİ

Bu hafta sonu kendi saha ve seyircileri önünde Niğde Belediyespor’u ağırlayacaklarını belirten Başkan Aydın Gülmez, “Niğde maçı 6 puanlık maçtır. Niğdespor’u yendiğimiz takdirde üst sıralara tırmanacağız. Taraftarlardan ricam bu maçta takımlarını yalnız bırakmamaları ve 90 dakika centilmenlik çerçevesinde takımlarını desteklemelerini istiyor ve bekliyorum. Taraftarlarımızın kendilerine yakışanı yapacaklarına da inanıyorum” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete