SPOR

PETROLSPOR’DAN ALS DESTEĞİ!...

PETROLSPOR’DAN ALS DESTEĞİ!...

PETROLSPOR’DAN ALS DESTEĞİ!...
04-09-2014 14:22
Google News

Dünyayı saran, Türkiye’deki ünlüler ve siyasilerin de destek olduğu bir kova buzlu suyu baştan aşağı dökerek ALS’ye destek olma kampanyasına Spor Toto 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Petrolspor’da destek verdi.

İnsanları, sinir sistemi hastalığı ALS'ye karşı bilinçlendirme amacıyla başlatılan baştan aşağı buzlu su dökme kampanyasına, Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Batman Petrolspor da katıldı. Petrolspor teknik menajeri İlhan Erken nezaretinde takım oyuncuları başından aşağı bir kova buzlu suyu dökerek, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Zonguldak Kömürspor ve 1. Grup’taki tüm rakiplerine meydan okudu.

TPAO tesislerinde idman sonrası Petrolspor’lu Hüseyin Rüzgar başta olmak üzere diğer futbolcular başından aşağı bir kova buzlu su döktü. Teknik Menajer İlhan Erken, ALS Derneği’ne kulüp olarak maddi yardımda bulunacağını açıklayarak; “ALS hastalığına farkındalık yaratmak için futbolcu kardeşlerimle buradayız. Bunu şov amaçlı yapmıyoruz. ALS hastalığına dikkat çekmek için yapıyoruz. Buradan Zonguldak Kömürspor dahil olmak üzere 1. Grup’taki tüm takımlara meydan okuyorum” dedi.

Teknik menajer İlhan Erken’in meydan okumasının ardından, kırmızı-beyazlı ekibin futbolcuları başından aşağı bir kova buzlu su döktü. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?