SPOR

PETROLSPOR’DAN ANLAMLI DESTEK

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Petrolspor’lu futbolcular, 15 Temmuz darbe girişiminde hayatını kaybeden vatandaşlar için başlatılan kampanyaya bağışta bulunarak örnek bir davranışa imza attı.

PETROLSPOR’DAN ANLAMLI DESTEK
01-08-2016 21:40
Google News

BAĞIŞIN DEKONTUNU VALİ’YE TAKDİM ETTİLER

Batman Petrolspor Kulübü yönetici ve futbolcuları, 15 Temmuz darbe girişiminde hayatını kaybeden veya yaralanan vatandaşların aileleri için başlatılan yardım kampanyasına destek verdi. Kendi aralarında topladıkları 5 Bin TL’yi, kampanya kapsamında açılan banka hesabına aktaran Petrolsporlu Kulüp Başkanı Aydın Gülmez, bazı yöneticiler ve futbolcular, Vali Deniz’i ziyaret ederek bağışın dekontunu takdim etti. Petrolspor heyetini makamında ağırlayan Vali Deniz, bu anlamlı destekten dolayı kendilerini tebrik ederek başarı dileklerinde bulundu. Vali Deniz, sporcuların örnek bir davranışta bulunduklarını belirterek, bu davranışın diğer kulüplere de örnek olabileceğini dile getirdi.

FUTBOLCULARI TEBRİK ETTİ

Sıkıntılı süreçlerde birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulduğunu vurgulayan Vali Deniz, Petrolsporlu futbolcuların anlamlı bir mesaj verdiğini aktardı. Petrolspor Kulübü Başkanı Aydın Gülmez ise bu kampanyada yer almanın kendilerini mutlu ettiğini dile getirerek, darbe girişiminde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara ise geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Yapılan ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete