SPOR

PETROLSPOR’DAN ÇOK GÜZEL HAREKETLER

Geçtiğimiz haftayı bay geçiren Petrolspor, Play-off mücadelesi veren İçel İdmanyurduspor’u 2-0 mağlup etti.

PETROLSPOR’DAN ÇOK GÜZEL HAREKETLER
14-04-2021 20:46
Google News


Oyuna üstün başlayan Petrolspor skorda üstünlüğü 33. Dakikada eline geçirdi. Bu dakikada sağ kanatta Hüseyin'in pasında topla buluşan Nezir Özer kalecinin yanında topu ağlarla buluşturdu. 1-0 Golden sonra iki takıımda yakaladıkları pozisyonları değerlendiremeyince devre Petrolspor'un 1-0 üstünlüğüyle bitti.

İKİNCİ DEVREDE PETROLSPOR OYUNA HAKİMDİ
Güçlü rakibi karşında ikinci devre de oyunun kontolünü eline Petrolspor rakip kalede gol aramaya başladı. Temsilmiz 50. dakikaka Emre Aydın ile 2. golü buldu. Bu dakikada Emre Aydın çalımlarla cezasahasına girelek topu ağlarla buluşturdu. Golden sonra çok sayıda gol pozisyonuna giren Petrolspor son vuruşlarda başarılı olamayınca, kırmızı-beyazlı ekip sahadan altın değerinde 3 puan alarak ayrırdı. Puanını 36'ya çıkartan Petrolspor bu hafta deplasmanda Şile spor ile karşılaşacak. (Seyithan Çetin)

HAKEMLER : Berkay Erdemir*** Gökhan Özkan*** Fatih Deveci*** 
BATMAN PETROLSPOR : Cihan Şentürk***, İbrahim İnal**, Erdi Bakırcı**, Emre Kars**, Abdulsamet Kırım** Okan Toprak*** Hüseyin Çiray*** Emre Aydın***, (Dk. 74 Aydın Arslan**) Özgen Erdem** Umut Aslan** Nezir Özer*** (Dk. 82 Serhat Özyılmaz*)
İÇEL İDMANYURDU : Sertaç Güzel*** Alper Hamdi Bayraktar** Burak Bilgen* (Dk. 36 İsmail Oykun**) Gökcan Gelmen**    Aslan Gök** Gülhan Özdemir** Ozan Pekdemir** Tunahan Ergül** Ömer Önder** Emre Tekin Pınar** Furkan Güneş** (Dk. 46 Fatih Şerifoğlu**)
GOL : Dk. 33 Nezir Özer, Dk. 50 Emre Aydın (Petrolspor)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
18 Nisan 2024 e-gazete