SPOR

Petrolspor’dan giden gidene

2.lig beyaz grupta mücadele eden Batman Petrolspor, 6 futbolcu ile yollarını ayırırken 3 futbolcu da başka takımlara gitmek için görüşmelere başladı.

Petrolspor’dan giden gidene
04-01-2023 16:44
04-01-2023 17:45
Google News

Devre arası kampını maddi imkansızlık nedeniyle Batman’da yapan Petrolspor 6 futbolcu ile yollarını ayırırken, 3 futbolcunun da başka takma gitmek için görüşmelerde bulunduğu öğrenildi. TPAO tesislerinde kamp çalışmalarını teknik direktör Ahmet Yavuz nezaretinde sürdüren Petrolspor’da yaprak dökümü devam ediyor.

6 FUTBOLCU GİTTİ

Lig bitmeden Emre Şahin’in ayrılmasından sonra Mehmet Küçükdurmuş, Berat Satılmış, Serkan Yıldız, Osman Işıklı ve Ali Fuat Okur kulüple karşılıklı olarak anlaşıp takımdan ayrılırken, Koray Baykara, Umut Çakar ve Berkan Şahin Kök’ün ise Muşspor ile görüşme halinde olduğu öğrenildi.

1 FUTBOLCU GELDİ

25 kişilik kadrodan 6 futbolcunun gitmesi ve 3 futbolcunun görüşme halinde olmasına karşılık Petrolspor Yönetimi sadece orta saha oyuncusu Tuncay fındıkçıyı transfer etti. Petrolspor yöneticileri gidenlerin yerine mevkilerine göre 4 futbolcu ile görüşme halinde olduğu öğrenildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
9 Mayıs 2024 e-gazete