SPOR

PETROLSPOR’DAN İMZA SHOW

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Batman Petrolspor, ligin ikinci devresi için kadrosuna yeni kattığı 8 futbolcuya imza töreni düzenledi.

PETROLSPOR’DAN İMZA SHOW
10-01-2017 21:55
Google News

Transfer döneminin başladığı günden itibaren çalışmalarını aralıksız sürdüren Petrolspor, ligin ikinci devresi için kadrosuna 8 futbolcu kattı. Batman TP Tesislerinde düzenlenen imza töreninde, Petrolspor Kulüp Başkanı Aydın Gülmez, kulüp yöneticileri ve yeni transfer edilen futbolcular yer aldı. Defans hattına, Mehdi Akgül, Erdal Akyürek ve Hüseyin Cankut Atasoy’u renklerine bağlarken, orta sahaya Furkan Ulucuer, Veysel Kılıç ve Tolga Yıldız’ı transfer etti. Forvet hattını Serhan Yılmaz ile güçlendiren Petrolspor,  kaleye de Ahmet Taş’ı transfer etti.

“İKİNCİ YARIYA DAHA GÜÇLÜ ÇIKIYORUZ”

Gerçekleşen imza töreninde konuşan Petrolspor Kulüp Başkanı Aydın Gülmez, ligin ikinci yarısına daha güçlü girdiklerini kaydetti. Açıklamalarının devamında Başkan Gülmez, “ihtiyacımız olan 8 futbolcuyu renklerimize bağladık. Aramıza yeni katılan oyuncularla daha güçlü bir takım olduk. Amacımız Play-Of’a katılıp bir üst lige çıkmaktır” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete