SPOR

PETROLSPOR’DAN İRFAN GÜNEŞ'E TEŞEKKÜR

Petrolspor A.Ş. Spor - Toto 3. Lig'in 29. haftasında, hafta sonu Kocaeli'de oynayacağı Darıca G.Birliğispor maçının deplasman masraflarını, Günfalt Yol Şirketinin sahibi İş adamı İrfan Güneş üstlendi.

PETROLSPOR’DAN İRFAN GÜNEŞ'E TEŞEKKÜR
02-04-2015 20:05
Google News

İş Adamı İrfan Güneş'in yaptığı açıklamada, “Petrolspor’umuz Play-Off yolunda önemli bir fırsat yakalamıştır. Bu önemli fırsatı kaçırmamak ve Petrolspor’u hak ettiği yer olan 2. Lig’ e çıkarmak için Batman şehrimizin tüm dinamiklerini ve değerleri Petrolspor’a maddi ve manevi olarak destek vermelidir. Petrolspor Kulüp Başkanı Aydın Gülmez bu ekonomik zorluklarda ortaya büyük fedakarlıklar yaparak geniş ve güçlü bir kadro çıkarmışlardır. Yükün büyük bir kısmını çekmektedir. Bende bu anlamlı tabloya katkıda bulunmak için Petrolspor’un hafta sonu oynadığı Darıca Gençlerbirliği maçının masraflarını üstlenerek bu şehrin takımı ve en büyük markası olan Petrolspor A.Ş.’ye katkıda bulunmak, Başkan'ın üzerindeki yükü bir nebze olsun hafifletmek istedim.” Diye konuştu.

İzmit'te yaşayan Batmanlı İşadamı İrfan Güneş 'in  bu örnek jestlerinden ötürü teşekkür ettiklerini belirten Başkan Gülmez, “Biz kulübü devir alırken Batmanlılık bilincini öne çıkarma niyetimiz vardı. Biz yönetim olarak Batmanlıların vereceği maddi ve manevi destekleri unutmayacağız. Bu takımı hep birlikte bir üst lige çıkarmak için çalışıyoruz. Bizlere maddi ve manevi destek veren herkese teşekkür ederim.” İfadelerini kullandı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete