SPOR

PETROLSPOR DARICA MAÇI YARIN

PETROLSPOR DARICA MAÇI YARIN

PETROLSPOR DARICA MAÇI YARIN
14-11-2014 19:04
Google News

Spor Toto 3.lig 1.Grup liderini ağırlayacak olan Petrolspor hazırlıklarını tamamlayıp kampa girdi.

Teknik direktör Erdal Alpaslan nezaretinde hafta boyunca çalışan Kırmızı-beyazlı ekip, lider Darıca Gençlerbirliğispor’u mağlup edip, puan cetvelindeki yerini üst sıralara çıkmak istiyor.

Pazar günü saat 13.00’te oynanacak karşılaşma için TPAO tesislerinde hazırlıklarını tamamlayan Petrolspor bugün yapacağı ter idmanından sonra kendi tesislerinde kampa girecek.

"SEYİRCİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEĞİZ"

Petrolspor’un teknik direktörü Erdal Alpaslan, "Lider Darıca Gençlerbirliği maçını kazanıp, Seyircimizin yüzünü güldüreceğiz" dedi.

5 hafta önce Petrolspor’un başına geçen Erdal Alpaslan, "İnşallah kısa zamanda özlenen puanları alarak üst sıralara tırmanacağız ve seyircimizin yüzünü güldüreceğiz.” diye konuştu

“DARICA’YI TARAFTARLARIMIZ İÇİN YENECEĞİZ''

Ligin son üç haftasındaki maçlardan puan alan Petrolspor’da teknik sorumlu Erdal Alpaslan deplasmanda ki başarılar kadar, iç saha da başarılı olmak istediklerini söyledi.

Takımın deplasmanda daha iyi futbol oynadıklarını dile getiren Alpaslan, “Şekerspor karşısında şanssız şekilde puanlar kaybettik. Artık iç sahada 3 puan almanın zamanı geldi.  Büyük Petrolspor taraftarına, bu hafta güzel bir galibiyet hediye etmek istiyoruz.’ dedi.

EMRE AKTAŞ KADRO DIŞI

Sezon başında Petrolspor’a büyük ümitlerle transfer edilen ve takım kaptanlığına getirilen Emre Aktaş, idmanlarda gösterdiği disiplinsiz ve takım bütünlüğüne zarar verecek davranışlarından dolayı teknik heyetin raporu doğrultusunda yönetim kurulu kararıyla süresiz kadro dışı bırakıldığını belirten Tekniksorumlu Alpaslan, “Kimse Petrolspor’un üstünde değildir. Biz kulübün birlik ve beraberliği için başarılı olması için kimseye taviz vermeyeceğiz. Disiplin içerisinde çalışmamıza devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete