SPOR

PETROLSPOR DAVRAZ KAMPI BİTTİ

PETROLSPOR DAVRAZ KAMPI BİTTİ

PETROLSPOR DAVRAZ KAMPI BİTTİ
24-07-2014 21:02
Google News

2014–2015 futbol sezonunun 1. etap kamp çalışmasını Isparta Davraz’da yapan Petrolspor, kampı noktaladı.

Petrolspor Teknik Direktörü Mehmet Şahan, 1. etap kamp çalışmasının olumlu geçtiğini belirtirken, eksiklikleri hissedilen mevkilerle ilgili transfer çalışmalarının yapılacağını 2. etap kampı sonuna kadar transferi noktalayacaklarını belirtti.

ERKEN “İYİ YOLDAYIZ

Yapılan transferleri kamp süresi içerisinde yakından takip ettiklerini belirten Petrolspor sportif direktörü İlhan Erken, yapılan transferlerin ne kadar doğru olduğunu lig maçlarında göreceklerini belirtti. Bolu kampı öncesi yeni transfer edilecek bazı isimlerle görüşmelere başlattığını belirten Erken, doğru yolda olduklarının altını çizdi.

HAZIRLIK MAÇLARI YAPILACAK

Petrolspor Basın Sözcüsü Bülent Kurt, Davras kampı sonunda yaptığı açıklamada, 1. etap kampının çok yararlı geçtiğini ve idman temposundan ve ortamdan çok memnun olduklarını söyledi. 2. etap Bolu Dorukkaya kampında en az 3-4 hazırlık maçının yapılacağını belirten Kurt, 3-4 transferin daha yapılacağını ifade etti.

TESİSLERDE HUMMALI ÇALIŞMA

Basın Sözcüsü Bülent Kurt, Petrolspor tesislerin modern bir şekilde dizayn edildiğini, futbolculara rahat ve huzurlu bir ortam sağlamak için tesislerde hummalı bir çalışmanın sürdüğünü belirtti.  Kurt açıklamasında “Tesislerin yeni sezona hazırlanmasında ilgi ve alakasını esirgemeyen TPAO Bölge Müdürü Gökhan Akın’a ve Başkan Aydın Gülmez’e Petrolspor camiası olarak teşekkür ederiz” dedi.  

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?