SPOR

PETROLSPOR DAYANIKLIK TESTİNDEN GEÇTİ

PETROLSPOR DAYANIKLIK TESTİNDEN GEÇTİ

PETROLSPOR DAYANIKLIK TESTİNDEN GEÇTİ
16-07-2014 20:20
Google News

Yeni sezon hazırlıklarını Isparta Davraz bölgesinde sürdüren Petrolspor, günde çift antrenman yapıyor. Sabah kros ve öğleden sonra da kondisyona dayalı idmanlar yapan kırmızı-beyazlı takım, dün sabah ise dayanıklılık testinden geçti...

Teknik direktör Mehmet Şahan yönetiminde yapılan testte futbolcular büyük efor harcadı. Futbolcular testi başarılı bir şekilde geçerken, bu durum teknik heyeti sevindirdi. Bu arada devam eden kamp çalışmalarına çeşitli kulüplerden gelen 8 gurbetçi futbolcu ile Batmanlı bazı gençler de katılıyor. Bu futbolcularla ilgili karar teknik heyetimiz tarafından verilecek. Beğenilenlerle sözleşme yapılacak. İç ve dış transferde 13 futbolcu ile sözleşme imzalayan Petrolspor, kalan kadroyu gelecek vaat eden gençlerle takviye etmek istiyor.

BEKLENTİ ŞAMPİYONLUK

Petrolspor teknik direktörü Mehmet Şahan her idman öncesi futbolcularla toplantılar yapıp durum değerlendirmesi yapıyor. Taraftarın ve camianın beklentisini dile getiren Şahan, “Sezon sonunda şampiyon olmamız için hiçbir neden yok. Futbolcular kısa sürede kaynaştı. Birlik ve beraberlik içinde sezona iyi başlayıp, iyi bitireceğimize inanıyorum.” Şeklinde konuştu. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?