SPOR

PETROLSPOR DEFANSINI SAĞLAM TUTMAK İSTİYOR!...

PETROLSPOR DEFANSINI SAĞLAM TUTMAK İSTİYOR!...

PETROLSPOR DEFANSINI SAĞLAM TUTMAK İSTİYOR!...
06-08-2014 19:09
Google News

Bolu’da 2. etap kamp çalışmalarını sürdüren Petrolspor, defans oyuncusu arıyor.

Bolu Dorukkaya’da kamp çalışmasıyla transfer çalışmalarını birlikte yürüten Petrolspor defansına takviye etmek için arayışlarını hızlandırdı. 

Sezon başında kadrosunda teknik heyetten başlamak üzere büyük bir yapılanmaya giden Petrolspor, transfer döneminin sonlarına doğru defans oyuncusu arıyor.

Transferler hakkında görüşlerine başvurduğumuz Petrolspor Teknik menajeri İlhan Erken, “Şu ana kadar iç ve dış transferde olmak üzere 18 futbolcu ile sözleşme imzaladık. 3 transfer daha yapıp transfer dosyasını kapatacağız.” Şeklinde konuştu.

2. HAZIRLIK MAÇI

2. etap kamp çalışmasını Bolu’da sürdüren Petrolspor 2. hazırlık maçını Cuma günü Derince Belediyespor ile yapacak. İlk hazırlık maçında Adanaspor ile 2-2 berabere kalan Petrolspor 2. hazırlık maçı olan Derince Belediyespor karşısına tam kadro çıkacak. Petrolspor Pazartesi günüde Bandırmaspor ile 3. hazırlık maçını yapacak.

KAMP 16 AĞUSTOS’TA BİTİYOR

2. etap kamp çalışmasını 16 Ağustos’ta bitirecek olan Petrolspor, futbolculara 3 gün izin verdikten sonra 19 Ağustos’ta Batman’da toplanacak. Ligin ilk maçı olan Zonguldak Kömürspor maçına kadar takım Batman’da çalışacak. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
6 Mayıs 2024 e-gazete