SPOR

PETROLSPOR DEPLASMANDA GÜLDÜRDÜ

Erzin Belediyespor : 2 Petrolspor : 3

PETROLSPOR DEPLASMANDA GÜLDÜRDÜ
04-11-2018 19:18
Google News

HAKEMLER : Ufuk Tonbul*** Muharrem Onur İbrahimoğlu*** Kerem Kalkan***

BELEDİYESPOR : Ömer Kavurmacı** Emre Baysal** Yücel Candemir** Nureddin Ersoy*** Volkan Yılmaz** Ender Gör** Fatih Durna* (Dk. 58 Selim Beşev**) Emre Gürbüz** Halil Karataş** Uğurcan İkikardeş** Ahmet Tamet**

BATMAN PETROLSPOR : Süleyman Kasap** Erhan Kurt** Celal Aras*** Kadir Turhan** Halil Aşut* (Dk. 46 Emrah Mertoğlu****)  Mehmet Bağlı**** Mertcan Erdem** Emre Bayram* (Dk. 56 Emre Aydın***)  Ali Kuleli*** Mustafa Emre Can** Bedirhan Çelik** (Dk 83 Hasan Ahmet Sarı**)

GOL : Dk. 21 ve 82 Nureddin Ersoy, Dk. 58 Mehmet Bağlı, Dk. 66 ve 84 Emrah Mertoğlu

 

Ligin 11. haftasında Erzin Belediyespor ile deplasmanda karşılaşan Petrolspor rakibini 2-1 mağlup etti.

Geçtiğimiz Salı günü Süper lig ekiplerinden Kasımpaşaspor ile Türkiye Kupası maçında karşılaşan ve 3-2 mağlup durumda iken, maçın tatil edilmesi ile morali bozuk bir şekilde Erzin’e giden Petrolspor rakibini 2-1 mağlup oldu. Petrolspor’un sezon başında transfer ettiği ve Erzurum kampında geri gönderdiği Nureddin Ersoy’un attığı golle 1-0 mağlup duruma düşen kırmızı-beyazlı ekip ilk yarıda skorda eşitliği sağlamak için uğraştı ise de başarılı olamadı. Ve Devre Erzin Belediyespor’un 1-0 üstünlüğü ile neticelendi.

HEYCANLI 2. YARI

Kaptan Halil Aşut’un yerine Emrah Mertoğlu’nu oyuna alarak sahaya çıkan Petrolspor oyunda ve skorda üstünlüğü eline geçirmek için çaba harcadı. 58. dakikada Mehmet Bağlı ile skoru eşitleyen Petrolspor 66. dakikada Emrah Mertoğlu ile galibiyet golüne kavuştu. 2-1 öne geçen Petrolspor 82. dakikada Penaltıdan golü yiyince skorda eşitlik sağlandı. Oyunda üstünlüğü elinde bulunduran Petrolspor sahanın yıldızı Emrah Mertoğlu kendisinin 2. takımımın 3. golünü atıp, 3 puanı aldı. Petrolspor puanını 12’ye yükseltirken, bu hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Körfezspor ile karşılaşacak.  (Umud Ayaz)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete