SPOR

Petrolspor deplasmanda yok

Ligde oynadığı 3. Deplasman maçından da puan alamayan Petrolspor deplasmanda puan alamıyor.

Petrolspor deplasmanda yok
06-10-2022 12:02
06-10-2022 12:05
BATMAN
Google News

Çarşamba günü Diyarbakır’da Amedspor ile karşılaşan Petrolspor karşılaşmanın 11. Dakikadasında Kerem Çağatay’ın attığı golle 1-0 mağlup duruma düştü. Golden sonra oyunda eşitliği sağlayamaya çalışan Petrolspor kalesinde 45. Dakikada Mansur Çalar’ın attığı golle devreyi 2-0 mağlup durumda soyunma odasına gitti.

Karşılaşmanın 2. Yarısında daha iyi oynayan Petrolspor tüm hatları ile yaptıkları rakip kaleye yüklenirken. Oyuncu değişikliği ile de oyunda üstünlük kursa dahi skora yansımadı. Ve karşılaşma Amedspor’un 2-0 üstünlüğü ile bitti. Petrolspor 12 puanda kalırken, Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Esenler Erokspor ile karşılaşacak.

AMEDSPOR : Cantuğ Temel*** Hüseyin Güngör** Anıl Şahin*** Cenk Kaplan*** Kerem Çağatay***

Mustafa Seyhan** (Dk. 78Emre Cah Coşkun**)  Mehmet Alaeddinoğlu*** Muhammet Raşit Yöndem*** Mansur Çalar*** (Dk. 56 Serdar Eylik**)  Okan Deniz** Mehmet Gürkan Öztürk** (Dk. 56 Tayyip Kanarya**)

BATMAN PETROLSPOR : Cihan Şentürk** Ebu Sıddık Çelik** Şahin Şafakoğlu** Ali Fırat Okur** (Dk. 86 Okan Toprak*) Yusuf Onur Arıkan** Berat Satılmış** (Dk. 74 Serkan Yıldız**) Emre Şahin** Serdar Güncü** (DK. 46 Osman Işıklı*) Koray Baykara** (Dk. 46 Berkan Kök**) Ferdi Konak**

Mehmet Küçükdurmuş**

GOLLER : DK. 11 Kerem Çağatay, Dk. 45 Mansur Çalar.

KIRIMIZ KART : Ferdi Konak

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
8 Mayıs 2024 e-gazete