SPOR

PETROLSPOR, DEVREYİ MORALSİZ KAPATTI!...

Batman Petrolspor, deplasmanda karşılaştığı Çanakkale Dardanelspor yenilgisinin şoku yaşanıyor.

PETROLSPOR, DEVREYİ MORALSİZ KAPATTI!...
14-12-2015 19:45
Google News

Spor-Toto 3. Lig'de ilk yarının son maçında sahasında deplasmanda Çanakkale Dardanelspor’a mağlup olan, birçok fırsatı kaçıran Petrolspor devreyi moralsiz kapattı.

Karşılaşma sonrasında hakemin yanlış kararlar verdiğini söyleyen Teknik Direktör Cengiz Seçsev, "Takım olarak ikinci yarı çok iyi oynadık. Rakibe pozisyon vermedik. İkinci devre de temkinli oynadık. Ama bazen top sizi sevmedi. Şanssız bir pozisyonda hakem penaltı kararı verdi. Şans bizim yanımızda değildi. Maçın büyük bir bölümünde temkinli oynamamıza rağmen rağmen yakaladığımız birçok pozisyonu değerlendiremedik. Futbolun adaleti yok, iyi oynayan değil gol atan kazanıyor. Yapacak bir şeyimiz yok, rakip takımı tebrik ediyoruz" diye konuştu.

CUMA GÜNÜ TOPLANIYOR

Dardanelspor mağlubiyeti ile devre arasını moralsiz kapatan Kırmızı-Beyazlı ekip,

4 günlük izinden sonra Cuma günü kendi tesislerinde toplanıp, 2. devre hazırlıklarına başlayacak. Bir hafta Batman’da çalışacak olan Kırımızı-Beyazlı ekip, 27 Aralık tarihinde Antalya’da devre arası kampının 2 etabını yapacak.

TRANSFER KOMİTESİ KURULUDU

Ligin 2. devresinde başarılı olmak için 4-5 futbolcu transfer edeceklerini belirten Petrolspor yöneticileri, öncelikle transfer komitesi oluşturduklarını belirttiler. 2015-2016 futbol sezonu 2. yarıda yapılacak transferler için yönetim içinden komite oluşturuldu. Transfer komitesi başkanlığını Hayrettin Gülmez yapacak, Metin Şimşek ve as başkan Engin Karaman’dan komitede görev alacak.  

SEÇSEV’İN LİSTESİNDE 20 FUTBOLCU VAR

Sezonun ilk yarısında istenilen sonuçları alamayarak küme düşme hattının üstünde yer alan Petrolspor eksikliklerini gidermek için transfer yapacak. Yönetim kurulu dün kulüp binasında yaptığı toplantıda teknik heyetin verdiği 20 futbolcuyu değerlendirdi. Bugünden itibaren teknik heyetin verdiği isimler üzerinde çalışmalar yapacak olan Transfer komitesi yapacağı transferleri gelecek hafta açıklayacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete