SPOR

PETROLSPOR DİBE DEMİR ATTI!

Medicalpark Petrolspor deplasmanda karşılaştığı Yeşilyurt Belediyespor takımına 4-2 mağlup olarak ligde son sıraya geriledi.

PETROLSPOR DİBE DEMİR ATTI!
25-11-2019 11:54
Google News

 

Ligde 6 haftadır galip gelemeyen Petrolspor Yeşilyurt Belediyespor karşında da isteğini alamadı. 9. dakikada 1-0 geriye düşen Petrolspor 23. dakikada Sebahattin Usta ile 1-1’i yakaladı. İlk devrede kalan dakikalarda iki takımda yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyince devre 1-1 bitti.
İkinci devreye hızlı başlayan kırmızı-beyazlı ekip 49. dakikada Ali Kemal’ın attığı golle 2-1 öne geçti. Golden sonra daha etkili oynayan ev sahibi ekibi Yeşilyurt Belediyespor. 67. dakikada Sefa ile bulduğu golle 2-2 beraberliği yakaladı. Golden sonra ataklarını sıklaştıran ev sahibi ekip 73. dakikada Ali Kemal Başaran’ın attığı 3-2 golle öne geçti. Petrolspor yeniden beraberlik golü için rakip kaleye yüklense de son vuruşlarda başarılı olamadı. Yeşil Belediyespor isr 84. dakikada Vedat Erçin’in penaltıdan attığı golle sahada 4-2 öne geçti. Bu gol aynı zamanda maçında da skoru oldu. Ligde 11 puanda kalan Petrolspor son sıraya geriledi. Kırmızı-Beyazlı ekip Pazar günü kendi sahasında Gölcükspor’u konuk edecek. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete