SPOR

PETROLSPOR DIŞ TRANSFERE BAŞLADI

2 etap kamp çalışmasını yapmak üzere Bolu’ya giden Petrolspor iç transferden sonra dış transfere de başladı.

PETROLSPOR DIŞ TRANSFERE BAŞLADI
19-07-2015 17:24
Google News

* Halil Aşut, Aykut Karaman ve Melih Nişancı’dan sonra Denizli Belediyespor’dan Fazlı Ayan ve Çanakkale Dendanelspor’dan Taner Aras’ı renklerine bağladı.

Spor – Toto 3. lig 3. grupta mücadele edecek olan Petrolspor kamp çalışmasının yayında transfere de yöneldi.  İç transferde Tolga Yıldız, Sabahattin Usta, Süleyman Kasap, Cenk Cengiz, Onur Şirin ve Muhammed Kalkan ile anlaştı.

DIŞ TRANSFERDE 5 İSİM

 

Bolu’da 2. etap kamp çalışmasına başlayan Petrolspor, Dış transferde Aykut Karaman, Halil Aşut ve Melih Nişancı’dan sonra Denizli Belediyespor’dan Sağ kanat oyuncusu Fazlı Ayan ve Çanakkale Dardanelspor’dan Stoper Taner Aras ile sözleşme imzaladı.

BOLU KAMPI BAŞLADI

1. etap kamp çalışmasını Batman’da yapan ve kondisyon depolayan kırmızı-beyazlı ekip, 2. etap kampı için Bolu’ya gitti. Bugün ilk çalışmasını yapacak olan kırmızı-beyazlı ekip, teknik ve taktik ağırlıklı çalışmanın yanında hazırlık maçlarına önem verecek. 15 gün sürecek kamp süresinde 5 hazırlık maçı yapmayı planlayan Petrolspor, hazırlık maçların da eksikliklerini tespit edecek. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete