SPOR

PETROLSPOR, DIŞ TRANSFERE YÖNELDİ

Yeni sezon hazırlıklarına ara vermeden devam eden Petrolspor, son olarak Erzinspor’dan Nureddin Ersoy’u, Altayspor’dan Erhan Kurt’u ve Düzcespor’dan Bedri Evren’i renklerine bağladı.

PETROLSPOR, DIŞ TRANSFERE YÖNELDİ
05-07-2018 22:20
Google News

Transfer komitesi Ankara ve İstanbul’da çalışmalarını sürdürürken, dün Hasan Ahmet Sarı ile anlaşan Petrolspor yönetimi, bugünde geçen sezon Erzinspor’un formasını giyen Nureddin Ersoy, Altayspor’dan Erhan Kurt ve Düzcespor’dan Bedri Evren ile sözleşme imzaladı.

Transferler hakkında açıklamalarda bulunan Petrolspor As Başkanı ve Basın sözcüsü M. Fatih Ceylan, “Aslen Mardin Savurlu olan Nureddin Ersoy ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladık. TFF 2.Lig’de mücadele veren Altayspor’da forma giyen tecrübeli stoper oyuncu Erhan Kurt ve Düzcespor’dan sağbek oyuncu Bedri Evren ile yıl sonuna kadar sözleşme imzaladık. Teknik direktörümüz Mehmet Ak nezaretinde listemizde bulunan futbolcularımız ile görüşüyoruz. Anlaşma yaptığımız futbolcuları kamuoyu ile paylaşacağız. 23 Temmuz’a kadar tüm transferleri bitirip, sorunsuz bir kamp dönemleri geçirmek istiyoruz.” İfadelerini kullandı. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete