SPOR

PETROLSPOR DOLU DİZGİN

Son haftaların başarılı takımı Petrolspor, haftadır sürdürdüğü galibiyet serisine Gebzespor’u deplasmanda mağlup ederek devam etti.

PETROLSPOR DOLU DİZGİN
04-02-2019 16:14
Google News

Ligin 2. devresinde Karaköprüspor deplasmanından 1 puan alabilen Petrolspor, geçtiğimiz hafta Silivrispor’u kendi saha ve seyircisi önünde 1-0 mağlup etmesi ile Play-Off hesapları yapmaya başladı. Pazar günü deplasmanda Gebzespor’u 2-0 mağlup eden Petrolspor Play-Off takımları ile arasındaki puan   farkının 2’ye düşürdü.

ALTIN DEĞERİNDE 3 PUAN

Gebzespor deplasmanında futbolcularının iyi mücadele ettiğini belirten Petrolspor As başkanı Tekin İnci, “Rakip karşısında 90 dakika boyunca üstün bir futbol oynadık. Oyunda üstünlüğümüzü skora da yansıttık. Hiç pozisyon vermeden attığımız 2 golle galip geldik. Altın değerinde 3 puan aldık. Bu maç bizim için geride kaldı.” Dedi.

HEDEF VELİMEŞESPOR MAÇI

Gebzespor galibiyeti ile Play-Off yolunda büyük bir aşama kaydettiklerini belirten Tekin İnci,

“Bu hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Velimeşespor ile karşılaşacağız. Bu maçı kazanmak için bugünden itibaren çalışmalara başlayacağız. Herkesin ve herkesimin Batman’ın markası olan ve herkesin takımı olan Petrolspor’a mladdi ve manevi destek olması lazım.” İfadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?