SPOR

PETROLSPOR DÜZCE YOLCUSU

İlimizi 3. ligde temsil eden Petrolspor ligin 23. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Düzcespor maçı için bugün İstanbul’a gidiyor.

PETROLSPOR DÜZCE YOLCUSU
16-02-2018 17:46
Google News

Ligin son 3 haftasında sadece 1 puan alabilen temsilcimiz Petrolspor, kötü gidişata dur diyebilmek için bugün havayolu ile İstanbul’a gidiyor. Bugün İstanbul’da yapacakları ter idmandın sonra kampa girecek olan kırmızı-beyazlı ekip, yarın saat 13.30’da oynanacak Düzcespor maçına çıkacak.

"KÖTÜ GİDİŞATA SON VERMEK İSTİYORUZ"

Spor toto 3. lig ekibi Petrolspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Düzcespor maçı hazırlıklarını tamamlayarak İstanbul’a hareket etti. Takım İstanbul’a hareket etmeden önce gazetemize açıklamada bulunan Basın sözcüsü Fatih Ceylan, Düzcespor maçının 3 haftada aldıkları kötü sonuçlara son vermek adına çok önemli olduğunu belirtti. Ceylan, 3 haftadır bu maçı beklediklerine değinerek, "Takımımızda 3 haftadan beri sakat ve cezalılar var. Düzcespor çok zor bir deplasman. Onlar da 3 puan için sahaya çıkacaklar. Biz de 3 haftadır devam eden kötü gidişatımıza son vermek istiyoruz. Bu maçta puan ve puanlar almak istiyoruz." diye konuştu.

FUTBOLCULARA CEZA

Petrolspor’da 1-0’lık Erzinspor yenilgisi yönetim tarafından radikal kararları gündeme getirdi. Sezon başından bu yana futbolcuların bir dediğini iki etmeyen ve ödemelere büyük hassasiyet gösteren kırmızı-beyazlı takımın yönetimi, futbolculara ceza konusunu gündemine aldı. Yapılan toplantı sonucu Erzin Belediyespor karşısında alınan yenilginin faturası 5 milyon lira olarak belirlenirken, kırmızı kart gören Halil Aşut’a ise 10 bin lire para cezası verildi.

TAKIMDA EKSİK ÇOK

Burun kemiği kırık olan Celal Aras ve kart cezalısı Halil Aşut’tan yoksun olarak Düzce deplasmanına giden Petrolspor teknik heyeti alternatif kadro kurma çabası içerisinde. Futbolcularına güvendiklerini belirten teknik heyet Düzce deplasmanından puan veya puanlarla dönmeyi hedefliyor. (Umud Ayaz)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete