SPOR

PETROLSPOR - DÜZCESPOR MAÇI YARIN

TFF 3. lig 1. grupta mücadele eden temsilcimiz Batman Petrolspor, yarın Düzcespor ile karşılaşacak.

PETROLSPOR - DÜZCESPOR MAÇI YARIN
29-09-2017 18:59
Google News

Son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla taraftarlarını umutlandıran Petrolspor, Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Düzcespor ile karşılaşacak.

PETROLSPOR’DA HEDEF 3 PUAN

Ligin 6. haftasında Düzcespor’u kendi saha ve seyircisi önünde konuk edecek olan Petrolspor, hazırlıklarını tamamlayıp TP tesislerinde kampa girdi. Yarın saat 14.30’da başlayacak maçtan 3 puan almak isteyen Kırmızı-Beyazlı Temsilcimiz, ligde ikinci galibiyetini almak istiyor. Üst üste oynadığı müsabakalardan puanlarla dönen Petrolspor, Düzcespor engelini aşıp puanını 8’e yükseltmek istiyor. Öte yandan lig tarihinde Düzcespor ile 3 kez karşılaşan Petrolspor, rakibi karşısında oynadığı müsabakalardan 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle sahadan ayrıldı.

“İKİNCİ GALİBİYETİMİZ ALACAĞIZ”

Kendi sahalarında oynayacakları Düzcespor maçına oldukça moralli çıktıklarını belirten Petrolspor As Başkanı Fatih Ceylan, “Takım olarak son haftalarda oynadığımız maçlardan iyi sonuçlar elde ettik. Düzcespor karşısında da saha ve seyirci avantajımızın yanı sıra güzel futbolumuzla 3 puana uzanan taraf olmak istiyoruz. Bu yönde teknik ekibimiz gereken çalışmaları yaptı. Düzcespor karşısında 3 puanla ayrılacağımıza inanıyorum. Takımımıza güveniyorum. 6 haftada ikinci galibiyetimizi taraftarlarımızın desteği ile alacağız” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete