SPOR

PETROLSPOR, ELEŞTİRİLERE AÇIKLIK GETİRDİ

Batman Petrolspor Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Konaç, son zamanlarda kamuoyunda yer alan eleştirilere açıklık getirdi.

PETROLSPOR, ELEŞTİRİLERE AÇIKLIK GETİRDİ
14-09-2017 19:19
Google News

Kulübün şeffaflık ilkesinden ödün verilmediğini belirtilen açıklamada, kulübün 04.07.2017 tarihinde bir ön protokol ve 5 Temmuz 2017 tarihli bir basın toplantısı  ile devralındığı ifade etti.  

YÖNETİMİ AÇIKLADI

Kulübün mevcut yönetim kurulunda Ekrem Konaç, İrfan Yurttaş, Serhat Alphan, M. Fatih Ceylan, Tekin İnci, Ramazan Bozkurt ve A.Latif Gökdemir’in yer aldığı belirtilerek “Bu yönetici arkadaşlarımızın tümü kurumsal firma sahibi ve mesleklerinde başarılı olmuş isimlerdir. Bu güne kadar gelirlerimizi 1 milyon TL hissedar yöneticiler, 64 bin TL iddia federasyon geliri ve 30 bin TL Ramazan Bozkurt yöneticimizin verdiği rakamla toplam 1 milyon 94. bin TL’dir. Bu miktar dışındı hiçbir gelirimiz olmamıştır. Bununla eski borçların bir kısmının ödenip yapılandırılması, futbolcu peşinatları, kamp, deplasman ve personel maaşı olarak ödedik” denildi.

“KAPIMIZ HERKESE AÇIK”

Yönetim olarak gelen ve gelecek olan kişilere kulüpte finans ve yetki konusunda her türlü sorumluluğu ve yetkiyi vermeye hazır olduklarını belirten Petrolspor Başkanı Ekrem Konaç, “Vanspor ve Diyarbakirspor örneğinde olduğu gibi Batman’daki kamu kurum yöneticilerinin de yönetimde tam yetki ile olmasını istiyoruz. Kapımız herkese açıktır” dedi.

“TRANSFER YASAĞINI KALDIRDIK”

Kulübü devir aldıklarında transfer yasağının bulunduğunu kaydeden Yönetim “Kulübü devraldığımızda federasyonda geçmişten futbolcuların avukatlık ve federasyona vermesinden transfer yasağımız vardı. Bunu 140 bin TL federasyondan avans ve bir miktarda biz üstüne koyarak kapattık. Ayrıca Lisans çıkarmak için bu yıl uygulamaya koyulan SGK ve vergi borcu olmadığına dair belge nedeniyle birtakım teminat, ödeme ve yapılandırmalar ile çözebildik” dedi.

 “GENÇLERİMİZİN DESTEĞİ ONUR VERİCİ”

Konaç’ın yaptığı açıklamanın devamında ise “Son dönemde 1955 Belediyespor Kulübü gibi BAL Ligi takımı ortada kalmış, 100–150 bin gibi küçük rakama yönetim devretmeye hazır durumda iken kimsenin sahiplenmemesi ve sonrasında Belediyenin sahiplenmesi ile kapanmaktan kurtulması, oturup klavye başında atıp tutan ve kahvelerde ahkam kesenler kılını kıpırdatmamışlardır. Bu zor şartlarda kulübe sahip çıkan eski ve yeni yönetime vefa göstermesi gerektiğini düşünüyoruz. Bunların çoğu maça bile gelmezken 5 TL harçlığını veren küçük çocuklarımızın, gençlerimizin desteğini onurlu buluyoruz” denildi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete