SPOR

PETROLSPOR EMİN ELLERDE

Vali Hulusi Şahin, İl Genel Meclis Başkanı ve Eski Petrolspor Yöneticisi A.Vahap Akbaş'ı tam yetkili olarak kulübün başına getirdi.

PETROLSPOR EMİN ELLERDE
03-12-2019 19:04
Google News

 

LİGDE KALMAK İÇİN GEREKEN HER ŞEYİ YAPACAĞIZ
Kötü günler yaşayan ve puan cetvelinin en alt sırasına inen Petrolspor’a Batmanlı İş İnsanları seyirci kalırken, Batman Valisi Hulusi Şahin ise elini taşın altına koyarak Petrolspor’un yönetimini Vahap Akbaş'a verdi. Akbaş "Bu takım Batmanın ve bu şehirde yaşayan herkesindir. Gönlümüz küme düşmesine ve ligden silinmesine izin vermez. Sayın Valimiz bu görevi bana tevdi etmiştir. Hisselerin devrinden sonra oluşturacağım yeni yönetim ve yeni teknik ekiple Petrolspor’a dört elle sarılacağız. Herkes çok iyi bilsin ki; sayın valimiz Hulusi Şahin olmasaydı bu kulüp kesinlikle kapanacaktı. Bu nedenle bir Batmanlı ve eski Petrolspor’lu olarak Valimize teşekkür ediyorum’ dedi.
İLK TOPLANTI
Vahap Akbaş, kulüpte yaptığı ilk toplantıda futbolculara ve teknik heyete moral vererek, devre arasında yapılacak transferlerle eski günlere dönülebileceğini belirtti. Pazar Günü Muğla deplasmanına gidecek olan Petrolspor’un uçak biletleri, otobüs ve diğer giderlerinin karşılandığını söyleyen Akbaş, şehir olarak kenetlenmemiz gerektiğini ve Petrolspor yararına olacak her öneriye açık olduğunu açıkladı.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete