SPOR

PETROLSPOR EN ZORLU DEPLASMAN SINAVINDA

Petrolspor, ligin 25. haftasında, Play-Off’a kalmak için sezonun en önemli maçına çıkacak.

PETROLSPOR EN ZORLU DEPLASMAN SINAVINDA
02-03-2018 22:09
Google News

3. lig temsilcimiz Petrolspor, Spor Toto 3. Lig'in 25. haftasında, Play-Off yarışındaki kritik maçta yarın kümede kalma mücadelesi veren Yeni Altındağspor ile Ankara’da karşılaşacak.
‘TAKIMA GÜVENİYORUZ’
Zorlu Ankara deplasmanı öncesi gazetemize açıklamalarda bulunan Petrolspor Asbaşkanı ve Basın sözcüsü Fatih Ceylan, “ligin son haftalarında istediğimiz sonuçları alamadık. Ama Çanakkale Dardanelspor karşısında 2-0 mağlup durumdan 3-2 galip ayrılmamız takımın kendine olan özgüvenini yerine getirdi. Biz yönetim olarak hem teknik heyete hemde futbolcularımıza güveniyoruz. Bu maçtan mutlak üç puan almak için sahaya çıkacağız.” Dedi.
PETROLSPOR’DA ÜÇ EKSİK
Petrolspor’da Yeni Altındağ Belediyespor karşısında 3 futbolcu yarın forma giyemeyecek. Kırmızı-Beyazlılarda kart cezalısı olan takım kaptanı Ensar Çetinkaya, Samed Kartal ve Halil Aşut Yeni Altındağspor maçının kadrosunda yok. Basın sözcüsü Fatih Ceylan takımda üç eksiğin olmasına rağmen yerine oynayacak futbolcuların forumda olduğunu ve üç önemli oyuncuyu aratmayacaklarını söyledi. 
MAÇ TRT KURDİ’DE
Temsilcimiz Batman Petrolspor, Yeni Altındağ Belediyespor ile oynayacağı maç TRT Kürdi’de canlı yayınlanacak. Pazar günü saat 14.30’da oynanacak maç sporseverler tarafından TRT Kürdi’den canlı izlenilebilecek. Öte yandan temsilcimiz ligin ilk yarısında kendi sahasında karşılaştığı Yeni Altındağ Belediyespor’u 2-1 mağlup etmişti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete