SPOR

Petrolspor eridi bitti

Ligin en önemli maçına çıkan Petrolspor Erzuincanspor karşısında varlık gösteremedi ve rakibine 2-0 mağlup oldu.

Petrolspor eridi bitti
19-04-2023 19:40
19-04-2023 19:47
Google News

HAKEMLER : Oğuzhan Çakır*** Ali Uğurtan Demirtaş*** Ramazan Ufuk Avdaş***

BATMAN PETROLSPOR : Cihan Şentürk** İbrahim İnal* (Dk. 46 Mahsum Çapkan**) Yusuf Onur Arıkan** Gökhan Köseoğlu** Mahmut Boz* (dk. 46 Serdar Göncü**) Ferdi Konak* Fatih Gök*(Dk. 46 Şahin Şafakoğlu**) Tuncay Fındıkcı* (dk70 Umud Çakar*) Hüseyin Çolak**  Tuğrul Başkan**   Ozan Karabacak**   

ERZİNCANSPOR: Mert Akyüz** Yunus Emre Çakır*** Mete Sevinç*** İlker Günaslan*** Enes Yılmaz***   Maksut Taşkıran*** Sefa Narin*** Yasin Dülger*** Burak Aydın*** Sinan Akaydın*** Şahin Fıstıkcı***  
GOL : Dk. 28 Yasin Dülger
 (pen.)

Ligin en önemli maçına çıkan Petrolspor Erzuincanspor karşısında varlık gösteremedi ve rakibine 2-0 mağlup oldu.

Erzincan karşılaşmasına ilgi fazlaydı. Batman Ak Parti milletvekili adayları Ferhat Nasıroğlu, ve Serkan Ramanlı ile birlikte çok sayıda sporsever izledi.

Kadro dışı kalan İlter ile birlikte sakat olan Okan Toprak ve  Ebu Sıdık’tan yoksun olarak sahaya çıkan Petrolpor oyun kontrolünü elinde tutmak için temkinli oynadı. 2 net gol pozisyonu bulan Erzincanspor atağını kaleci Cihan önledi. 28. Dakikada Mahmut Boz rakibini ceza sahası içinde düşürünce hakem tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Yasin takımını öne geçiren golü attı. İlk yarıda kalan dakikalarda her iki takımda gol yollarında başarılı olmazken, devre Erzincanspor’un 1-0 üstünlüğü ile neticelendi.

OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ FARK ETTİRMEDİ

Karşılaşmanın 2. Yarısına Petrolspor üç oyuncu değişikliği yaparak başladı. Rakibine karşı daha istekli gözüken Petrolspor’un atakları sonuçsuz kalınca Erzincanspor 72. Dakikada kontrataktan Ali Yavuz Kol’un attığı gol ile skoru 2-0 yaptı. Petrolsporluların kalan dakikalarda çabaları boşa çıkınca karşılaşmayı Erzincanspor 2-0 kazanmış oldu. Rakiplerininde deplasmanda mağlup olmasıyla Petrolspor’un kendi sahasında mağlup olmasından dolayı kendisini tam ateşe attı. Petrolspor 35 puanla küme düşme hattında bulunurken, en yakın rakibinin de 40 puanı bulunuyor. Petrolspor bu hafta sonu deplasmanda Düzcespor ile karşılaşacak. (Bayram Ayhan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete