SPOR

PETROLSPOR ERİYOR

Perşembe günü sahasında Çarşambaspor'u ağırlayan Petrolspor rakibine 3-1 mağlup olarak ağır yara aldı.

PETROLSPOR ERİYOR
20-11-2020 13:33
Google News

 

Teknik Direktör Özgür Vurur'un kadroda rotasyona gittiği maçta gerek kötü futbol, gerek hakemin kötü yönetimi gerekse futbolcularımızdaki sorumsuzluk kırmızı-beyazlı takımımıza pahallıya mal oldu.

Futbolcu ve teknik heyetimizin rakibin kadrosunda bulundurduğu özellikle Murat Kürüm, Oğuzhan Yıldırım, Mustafa Doğan, Veysel Kılıç ve Serhan Yılmaz gibi bu ligin tecrübeli oyuncularının centilmenlikten uzak oyunları ve tahrik edici hareketlerine alet olup tuzaklarına düşen yardımcı antrenörümüz Önder Yılmaz, futbolcularımız Okan Toprak ve Özgen Erdem amatörlerin bile bu kadar basit görmedikleri kırmızı kartlarla takımlarını eksik bıraktılar. 

Buradan Sayın futbolculara ve teknik heyete seslenmek istiyorum; 
Sevgili futbolcularımız;  yetenekli futbolcular olmanıza rağmen maalesef sahaya yansıtamıyorsunuz. Sanki birbirinizden küs ve kırgın olarak sahaya çıkıyorsunuz. Hiçbiriniz sorumluluk almadan 90 dakika bitsede eve gitsek görüntüsündesiniz. Kötü hatta çok kötü oynayabilirsiniz ancak rakibin ekmeğine bu kadar rahat yağ sürmekte nedir? 
Siz nasıl profesyonelsiniz? Bir an önce kendinize gelin lakin ligdeki takımlar toparlanma sürecinde ve sezon sonu 4 takım küme düşecek... 

Sevgili Özgür Hoca: Zaten dar olan bir kadroda rotasyona gitmekte nedir? Özellikle Çatalca maçının ikinci devresinde daha canlı ve pozisyonlara giren takımın kimyasıyla niçin bu kadar oynayıp sahada ne yaptığını bilmeyen şuursuz ve bu kadar basit kartlar gören bir takım izlettiniz? 

Sayın Özgür hocam; Oynattığınız sistemden birazda olsun futboldan anlayan biri olarak anlam çıkaramadım.  Ayrıca tek stoper sahaya çıkıyorsun ama savunma adamı Emre Kars sahada yok. Kanat oyuncular evlere şenlik. Sezon başından bu yana gol yollarında çoğalamıyoruz. Bu eksiklikleri herkes görüyor sizinde görmenizi tavsiye ediyorum. Sayın Hoca, çok zorlu bir sürece giriyoruz. Bu takımı siz kurdunuz ve siz bu takımı düzeltebilirsiniz. 

Sayın Yönetim, Sayın Başkan; Zorlu bir sürece giriyoruz; bu takıma takviye şart, en az direk oynayabilecek 5 oyuncu lazım şimdiden transfer görüşmeleri yapın ve transfer döneminde kadroya katın ve bu takımı küme düşmekten kurtarın. Tedbiri şimdiden almanız gerekir. Zaman geçtikçe kaybeden Batman olur. Sizde küme düşüren başkan ve yönetim olarak tarihe geçersiniz. 

Hazırlayan: Harun Katmaz

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete