SPOR

Petrolspor Erzincan deplasmanında

2. lig Beyaz Grupta ilimizi temsil eden Batman Petrolspor, Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Erzincanspor maçı için bugün son idmanını yapıp, Erzincan’a gidecek.

Petrolspor Erzincan deplasmanında
10-11-2022 13:40
10-11-2022 13:41
Google News

TARAFTAR, DEPLASMANDAN 3 PUAN İSTİYOR

Batmanlı futbolseverler, Petrolspor teknik heyet ve futbolcularından deplasmandan da galibiyet istiyor. Deplasmanda bu sezon istediği çıkışı yakalamayan Kırmızı-Beyazlı ekibin teknik heyeti ve futbolcuların da şeytanın bacağını kırmak istiyor. Takımın deplasmanlarda da artık kazanma vaktinin geldiğini belirten Batmanlı futbolseverler; “Deplasmanda da artık Petrolsporumuzun başarılı olmasını istiyoruz. Sportif başarı önemlidir. Takımına daha fazla destek için seri galibiyetlerde takımın alması gerekiyor. Pazar günü Erzincan deplasmanından takımımızın galip dönerek, yeni bir seri yakalayacağına inanıyoruz” dediler.

 “FUTBOLCULARIMIZA GÜVENİYORUZ”

Batman Petrolspor Futbol Şube Sorumlusu Cahit Tok, Pazar günü Erzincan deplasmanından puansız dönmeyeceklerine inandıklarını söyledi. Tok: “Takımımız bu maça iyi hazırlandı. Deplasmanda da artık galip dönmek istiyoruz. Teknik heyet ve futbolcularımız bu maçın bilinci içerisinde. Kazanmaktan başka bir sonuç düşünmüyoruz. Rakibimizin sahada ne yaptığı önemli değil, önemli olan bizim sahada nasıl mücadele ettiğimizdir. Rakibimizden daha çok kazanmak isteme mücadelesini futbolcularımızın sahada göstereceklerine inanıyoruz. Son dakikalarda yediğimiz gollerin telafisini yapma zamanıdır. Taraftarlarımızı daha çok mutlu etmek istiyoruz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete