SPOR

PETROLSPOR ERZİNSPOR MAÇI BUGÜN

Bursa Orhangazispor deplasmanından 1 puanla dönen 3. lig temsilcimiz Petrolspor, yarın saat 13.30’da kendi saha ve seyircisi önünde Erzin Belediyespor’la karşılaşacak.

PETROLSPOR ERZİNSPOR MAÇI BUGÜN
13-02-2018 22:27
Google News

Son iki haftada 5 puan kaybederek Play-Off yolunda yara alan Petrolspor, sezonun ilk devresinde golsüz berabere kaldığı Hatay temsilcisi Erzin Belediyespor'u bugün 16 Mayıs Şehir Stadı'nda saat 13:30'da karşılaşacak. Ligde kalma mücadelesi veren rakibini eli boş göndermek isteyen kırmızı beyazlı ekibimiz galibiyete şartlanmış durumda.

YİNE O HAKEM !!!

Erzin Belediyespor maçına Maltepe skandalı hakemi Gökhan Özbulut atandı. Samsun Bölgesi hakemi Özbulut, şampiyonluğa koştuğumuz 2013-2014 sezonunda Maltepespor maçımızı yönetmiş ve attığımız nizami golü önce vermiş, yaklaşık 10 dakika sonra ofsayt gerekçesiyle iptal etmişti. Yanlı ve kötü yönetimiyle maçı 2-0 kaybetmiştik. Gökhan Özbulut ayrıca bu sezonun açılış maçında Bayrampaşaspor'a 1-0 yenildiğimiz maçta da düdük çalmıştı.

CELAL ARAS OYNAMAK İSTİYOR

Kemerspor maçında yüzüne aldığı darbeyle sakatlanan ve başarılı bir ameliyat geçiren tecrübeli savunma oyuncumuz Celal Aras'ın düz koşulara başladığı ve kritik Düzcespor maçında özel bir maskeyle sahada ki yerini almak istediği açıklandı.

AÇIK TRİBÜN ONARILDI

Kemerspor maçında kırık olan ve güvenlik açısından tehlike arz eden açık tribün bölümünün onarıldığı ve taraftar alınabileceği öğrenildi.

HEDEF 3 PUAN

Play-Off hesabını sürdürmek için Erzin’i yenmek zorunda olduklarını belirten Petrolspor Basın Sözcüsü Fatih Ceylan, “Erzinspor maçı Çarşamba günü oynanacak. Bu karşılaşmadan mutlak 3 puanla ayrılmak zorundayız. Artık puan kaybı yaşamamamız gerekiyor. Play-Off hattından kopmamamız için her maça final havasında hazırlanıp çıkıyoruz. Eksikliklerimiz olmasına rağmen futbolcularımıza güveniyoruz. Taraftarlarımızdan isteğimiz ahenk içinde takımlarını desteklenmelerini istiyoruz. Alacağımız 3 puanı taraftarlarımıza armağan edeceğiz.” Şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete