SPOR

Petrolspor, Erzurum’da güç depoluyor...

Sezon öncesi 2. etap kamp çalışmaları kapsamında Erzurum’a giden Batman Petrolspor, 12 gün sürecek kampla programının 2. gününü geride bıraktı.

Petrolspor, Erzurum’da güç depoluyor...
23-07-2018 17:15
Google News


Teknik Direktör Mehmet Ak, yönetiminde günü çift idman ile tamamlayan Petrolspor’da futbolcular, yeni sezona fiziksel ve mental olarak hazır halde girmek için çaba harcıyor.
Taktik idmanlarla birlikte kondisyon ağırlıklı çalışmalar da gerçekleştiren kırmızı-beyazlı futbolcuların antrenmanlardaki hırsı ve neşesi dikkatlerden kaçmıyor.
“BU SENE O SENE’
Geçen sezonun kadrosunu koruyan ve yaptığı nokta transferlerle kadrosunu güçlendiren Petrolspor idmanları şimdiden çetin ve çekişmeli geçiyor. Petrolspor futbol Şube sorumlusu Tekin İnci Erzurum kampını değerlendirirken, “teknik heyetimizin verdiği rapor doğrultusunda transferlerimizi gerçekletirdik. 2 lig ayarında bir takım kurduk. Yönetim olarak üzerimize düşen görevi yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Artık çalışma sırası teknik heyette ve futbolcularda. Batmanlılar bize, bizde teknik heyetimize ve futbolcularımıza güveniyoruz. Bu sene o sene olması için herkesin ve herkesimin maddi ve manevi desteğine ihtiyacımız var.” Dedi. 


KAMP KADROSU AÇIKLANDI
Erzurum kampında 29 futbolcunun bulunduğunu belirten Petrolspor futbol şube sorumlusu Tekin İnci, “Kampta, Bedirhan Çelik, Bedri Evren, Mehmet Bağlı, Nurettin Ersoy, Mustafa Ere Can, Kadir Turhan, Ökkeş Can Karakurt, Yunus Emre Tural, Halil Aşut, Süleyman Kasap, Nurullah Dağaşan, Erhan Kurt, Celal Aras, Abdurrahman Üce, Hasan Ahmet Sarı, Samed Kartal, Serhat Önem, Yusuf Kanağı, Emrah Meteoğlu, İbrahim İnal, Veysel Karadağ, Emre Aydın, Emre Bayram, Aydın Aslan, Furkan Dicle, Fırat Durmuş, Hasan Kılıç, Serhat Özyılmaz ve Burak Seres bulunuyor. Kamp sonrası teknik heyetin vereceği rapor doğrultusunda 24’e düşüreceğiz.” Dedi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
17 Nisan 2024 e-gazete