SPOR

PETROLSPOR EVİNE DÖNDÜ!…

Bolu kampını tamamlayan Batman Petrolspor yarın evinde çalışmalara başlayacak.

PETROLSPOR EVİNE DÖNDÜ!…
04-08-2015 21:23
Google News

Bolu’da sürdürdüğü sezon hazırlıklarını tamamlayan Petrolspor, fubolculara verilen iki günlük aranın ardından yarın Batman’da toplanarak kendi tesislerinde çalışmalara başlayacak.

KAPUCU ‘LİGE HAZIR OLACAĞIZ”

Spor-Toto 3. lig 3. grup ekiplerinden Petrolspor Teknik Direktörü Orhan Kapucu, yeni sezon öncesi yaptıkları kamp dönemlerinin kendileri açısından oldukça iyi geçtiğini söyledi.

Bolu’da ikinci etap kamp çalışmalarının ardından Batman’da kendi tesislerinde başlayacak olan Kırmızı-Beyazlı ekip, yarın kendi tesislerinde toplanarak sezon hazırlığını burada sürdürecek.

Bolu kampını değerlendiren Teknik Direktörü Orhan Kapucu, "Fizik açısından iyi bir noktaya geldik ve kondisyon açısından iyi bir noktadayız. Burada yaptığımız hazırlık maçlarında önemli. Kendi takımımızı tanıma adına ve eksikliklerimizi görme adına önemliydi. Skordan çok takımın fiziksel ve kondisyon yönünden ne durumda olduğunu görme şansımız da oldu. Takımımın daha iyide olacağını düşünüyorum. Şuan iyi bir durumdayız ve biraz eksikliğimiz var ve bunu da en kısa sürede tamamlayarak lige çok daha hazır bir durumda olacağız. Düzeyli bir kamp dönemi geçti” dedi.

Kapucu, ayrıca takımda eksik gördükleri bölgeler ve mevkiler olduğunu da kaydederek, "Bu noktada kulüp başkanımız ile büyük bir özveriyle çalışma yapıyoruz. Görüştüğümüz ve alacağımız futbolcular var. Bunları da kısa sürede tamamlayacağız” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete