SPOR

PETROLSPOR GALİBİYETE HASRET!...

PETROLSPOR GALİBİYETE HASRET!...

PETROLSPOR GALİBİYETE HASRET!...
15-10-2014 18:53
Google News

Spor Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta sezona kötü sonuçlar alarak başlayıp puan cetvelinin alt sıralara yer alan Petrolspor, galibiyete hasret kaldı.

Ligde oynadığı 5 karşılaşmada sadece 1 puan alabilen Petrolspor kulübü 2. başkanı Hayrettin Gülmez, takımına sonuna kadar güvendiğini belirterek, "Puan kayıplarını doğal karşılıyorum. Lig uzun maraton. Bir an önce toparlanıp yeniden zirveye ortak olacağımıza inanıyorum" yorumunu yaptı.

TELAFİ PEŞİNDE

Cumartesi günü Niğde Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak olan Petrolspor bu maçtan 3 puan alıp, aldığı başarısız sonuçlara bir son verip, başarısızlığını telafi etmek istiyor.

Petrolspor kulübü 2. başkanı Hayrettin Gülmez, “geçen haftalarda kötü oyun ve kötü sonuçlar aldık. Yaptığımız teknik direktör değişikliği ile takımda kan değişikliği inşallah iyi olur ve galibiyet serimize başlarız. Önümüzdeki hafta yapacağımız 3 maç bizim için çok önemli. Bu üç maçı da kazanmak istiyoruz.” şeklinde konuştu.

UYUM SORUNUNU AŞTIK

Ligde aldıkları başarısız sonuçlardan oyuncular ardasındaki uyumsuzluktan kaynaklandığını ifade eden Gülmez, "Takımda uyum sorunu vardı. Bir anda toplanan oyuncularla bir kadro oluşturuldu. İlk defa bir arada mücadele ettiler. Takımın zamanla daha iyi olacağına inanıyorum" diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?