SPOR

PETROLSPOR GALİBİYETE HASRET

3. Lig'in 11. haftasında, kendi sahasında Nevşehir Belediyespor ile 1-1 berabere kalan Petrolspor galibiyete hasret kaldı.

PETROLSPOR GALİBİYETE HASRET
04-11-2019 16:39
Google News

 

Sezona sıkıntılı giren ve oynadığı 11 maçta sadece 3 galibiyet 1 beraberlik 7 mağlubiyet alan ve 10 puan ile puan cetvelinde 15. sırada bulunan Petrolspor 14 gol atıp, 23 gol yedi.
Ligin en çok gol yiyen takımı olan Petrolspor’da kulüp başkanı Ekrem Konaç’ın istifası ve Teknik Direktör Tarık Yurttaş’ın takımı bırakıp gitmesi ile sahipsiz takım hüviyetinde bulunuyor. 
VALİLİKTE TOPLANTI
Vali Hulusi Şahin Pazartesi günü saat 17.00’de Petrolspor konusunu masaya yatırdı. Toplantıya 30 işadamının yanı sıra İl Genel Meclisi başkanı A.Vahap Akbaş, Ticaret Odası Başkanı A.Kadir Demir ve birkaç STK temsilcisi çağrıldı. Toplantıda alınacak karar ile Petrolspor’a yeni yönetim oluşturulacak ve yeni teknik direktör arayışlarına girilecek.
İSTANBUL YOLCUSU
Temsilcimiz Petrolspor, ligin 12. haftasında İstanbul’da ligin son sırasında bulunan Modofenspor ile karşılaşacak. Bu maçtan 3 puan almayı hedefleyen Petrolspor galibiyet hasretine son vermek istiyor. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete