SPOR

PETROLSPOR GALİBİYETE HASRET

3. lig temsilcimiz Petrolspor, 6 haftadır galip gelememenin üzüntüsünü yaşıyor.

PETROLSPOR GALİBİYETE HASRET
22-12-2020 13:41
Google News

 

Pazar günü Mersin deplasmanında İçel İdmanyurduspor’a 3-0 mağlup olan Petrolspor, Perşembe günü İstanbul takımlarından Şile Yıldızspor ile karşılaşacak. 
Ligin 14. Haftasında sahasında konuk edeceği Şile Yıldızspor karşılaşmasına hazırlanan Petrolspor’da moraller bozuk. TPAO tesislerinde yapılan idmanda futbolcuların morallerinin bozuk ama bir hayli hırsı oldukları gözlendi. 

GALİBİYET HASRETİNE SON VERMEK İSTİYOR
Sakat ve kart cezalısı oyuncularının olduğunu için haftalardır ideal kadro kurmakta zorlandıklarını belirten Petrolspor teknik direktörü Özgür Vurur, Şile maçı öncesi gazetemize yaptığı açıklamada, “Zorlu mersin deplasmanından maalesef eli boş geldik. İstediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Ferdi hatalarımızdan mağlup olduk. İçel maçından çok dersler çıkardık. Geçmiş maçları unutup, Perşembe günü Şile Yıldızspor maçına konsantre olacağız. Bu maçın önemi bizim için çok büyük. Şile Yıldızspor’u yenip, galibiyet hasretine son vermek istiyoruz. Futbolcularımı bu yönde motive etmeye çalışıyorum. Teknik heyet olarak  futbolcularımıza güveniyoruz. Bu maçı kazanıp, şansızlığımıza son vermek istiyoruz.” Şeklinde konuştu. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete