SPOR

PETROLSPOR, GALİBİYETE ODAKLANDI

PETROLSPOR, GALİBİYETE ODAKLANDI

PETROLSPOR, GALİBİYETE ODAKLANDI
13-10-2014 20:45
Google News

Kırmızı-beyazlı ekip, Niğde Belediyespor karşısında sezonun ilk galibiyetini hedefliyor

Spor Toto 3. Lig 1. grup ekiplerinden Petrolspor, Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Niğde Belediyespor’u yenerek bu sezondaki ilk 3 puanını almayı hedefliyor.

Bu sezon oynadıkları maçlarda istenilen sonuçları alamayan Petrolspor yeni teknik direktör Erdal Alpaslan nezaretinde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Ligde oynanan 5 karşılaşmada sadece 1 puan alabilen Kırmızı-beyazlı ekip çalışmalarını TPAO tesislerinde yapıyor. Çalışmalarda futbolcuların bir hayli hırslı ve istekli olmaları teknik heyeti sevindiriyor.

HEDEF 3 PUAN

Petrolspor teknik direktörü Erdal Alpaslan, ligde oynana 5 maçta takım olarak sadece 1 puan alabildiklerini belirtirken, Niğde Belediyespor maçından mutlak surette 3 puan alarak kötü gidişata son vermek istediklerini söyledi. Bu takımın bu ligde her takımı yenebilecek güçte olduğunu belirten Teknik sorumlu Alpaslan, “Artık bundan sonra puan veya puanlar alacağımıza inanmış durumdayız. Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağımız Niğde Belediyespor maçına Petrolspor olarak galibiyete odaklanmış durumdayız.” Dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?