SPOR

PETROLSPOR GALİBİYETİ KORUYAMADI 1-1

Kırıkhanspor’u konuk eden Petrolspor 1-1 lik skor ile sahadan ayrılıp, puanları paylaştı.

PETROLSPOR GALİBİYETİ KORUYAMADI 1-1
15-01-2017 23:02
Google News

Ligin 2. devresinde iyi başlamak isteyen Petrolspor kendi saha ve seyircisi önünde Kırıkhanspor ile karşılaştı. Karşılaşmayı Vali Ahmet Deniz, Petrolspor kulübü başkanı Aydın Gülmez ile birlikte çok sayıda futbolsever izledi. Yeni transferler olan Ahmet Taş, Erdal Akyürek, Tolga Yıldız ve Serhan Yılmaz ile sahaya çıkan Petrolspor rakibine oranla sahada iyi mücadele etti. Orta alan mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmada Petrolspor rakibine pozisyon vermeden 2 net gollük pozisyondan yararlanamadı.

GOLLER 2. YARI

İlk yarısı gözsüz biten 2. yarıya Petrolspor hızlı başladı. 59. dakikada kaptan Gökhan Ünver sağ çaprazdan düzgün vuruşu filelerle buluşunca Petrolspor 1-0 öne geçti. Golün şokunu üzerinden atan Kırıkhanspor 66. dakikada Petrolspor defansının kademi hatasından faydalanıp, Murat kara’nın kafa gölü ile skorda eşitliği sağladı.

Kalan dakikalarda petrolspor galibiyet için rakip kaleye yüklenirken, Kırıkhanspor ile 1 puana razı olup tüm hatları ile defansa çekildi. Karşılaşma karşılıklı atılan goller ile 1-1 neticelendi. Petrolspor puanını 23’e yükseltirken, bu hafta deplasmanda Düzcespor ile karşılaşacak. 

HAKEMLER: Alper Orhan** Ali Balsatar** Abdulkadir Döver**

BATMAN PETROLSPOR: Ahmet Taş** Erdal Akyürek** Ensar Çetinkaya** Halil Aşut*** Gökhan Ünver*** Ramazan Kaya** Atilla Erel** Tolga Yıldız** (Dk. 46 Mustafa Aydoğdu**)  Ramazan Özkabak** Serhan Yılmaz* (Dk. 82 Osman Doğru*) Serhat Özyılmaz***

KIRIKHANSPOR: Lokman Atakol*** Mustafa Acar** Mustafa Olcaytu Ergen*** Muhsin Polat** Alican Özaltun*** Murat Kara*** Ömer Gür** Güven Gürsoy** (Dk. 88 Yasin Reis*) Mehmet Akif Şerifoğlu** Sercan Uslu** (Dk.84 Mehmet Berber*) Ertuğrul Köktürk** (Dk. 62 İlker Sayan*)

KIRMIZI KART : Dk. 90 Halil Aşut

GOLLER : Dk. 59 Gökhan Ünver, Dk. 66 Murat Kara

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete