SPOR

PETROLSPOR GALİBİYETİ KORUYAMADI

12 Bingölspor : 2 Petrolspor : 2

PETROLSPOR GALİBİYETİ KORUYAMADI
10-12-2017 19:20
Google News

HAKEMLER : Bayram Başkan* Suat Fidan** Recep Ekin**

12 BİNGÖLSPOR : Taylan Arman** Mehmet Sait Ulucan** Doğancan Kılıç**  Fatih Uyar** Kamil Yüksel** Sercan Sevinç* Muhammed Burak Çelik*  Emre Fırtına* Ogün Aytaç Yavuz** Mehmet Ali Can** Özkan Yılmaz** (Dk. 61 İsmail**)

PETROLSPOR : Ahmet Taş** Ensar Çetinkaya*** Celal Aras*** Erman Taşkın* Veysel Karadağ*** Fahri Küçükkurt*** Ramazan Kaya*** Emre Bayram*** (Dk. 90 Yusuf Akbulut**) Oğuzhan Demirer** (Dk. 90 Batuhan Kurt**) Samed Kartal*** (Dk. 68 Emre Aydın**) Reha Kurt***

KIRMIZI KART : (Erman Taşkın Dk. 6)

GOL Dk. 25 Reha Kurt, Dk. 29 Emre Bayram, Dk. 50 ve 90+6 Burak Çelik

 

           

8 haftadır yenilmezlik serisini sürdüren Petrolspor, Bingöl deplasmanında 90 dakikada 10 kişi ile mücadele ederken, 90+6. dakikada karamboldan yediği golle rakibi ile 2-2 berabere kaldı.

Bingölspor karşısına sakat olan Atilla, kart cezalısı Sarhat Özyılmaz ve Halil Aşut’tan yoksun olarak sahaya çıkan Kırmızı-Beyazlı ekibimiz 6. dakikada Erman Taşkın’ın kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı.  Oyun sisteminde değişikliğe giden Petrolspor kontratakla gol aramaya başladı. 25. dakikada Celal Aras’ın ara topuna iyi vuran Reha Kurt takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. 29. dakikada ise Bingöl kalecisi Taylan’ın hatasını affetmeyen Emre Bayram topu filelere gönderince skor 2-0 oldu. Golden sonra skoru koruna adına temkinli oynayan Petrolspor rakip Bingölspor’a pozisyon vermeden devreyi 2-0 önde kapattı.

GALİBİYETİ KORUYAMADI

İkinci devreye hızlı başlayan evsahibi Bingölspor oyunda üstünlüğü eline geçirdi. Skoru değiştirmek adına 50. dakikada Burak Çelik defansın hatasını afetmeyerek kafa ile topu filelere gönderdi. 1-2. Golden sonra tüm hatları ile savunma yapan Petrolspor’a karşılık 12 Bingölspor’un sağlı sollu ataklarını kesmeye çalıştı. Maçın 2-1 biteceği beklenirken orta hakem 5 dakika uzatma oynattı. Uzatma dakikalarında Petrolspor cezasahasının içinde oluşan karambolde topa son dokunan Burak çelik kendisinin ve takımının 2. golünü kaydedip, 1 puanı aldı. Petrolspor bu maçta da yenilmezlik serisine devam ederken, bu hafta sonu Çatalcaspor ile kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacak. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete