SPOR

PETROLSPOR, GALİBİYETLE BAŞLADI

Ligin ilk maçında 1954 Kelkit Belediyespor’u konuk eden Batman Petrolspor sahadan 2-1 galip ayrıldı.

PETROLSPOR, GALİBİYETLE BAŞLADI
01-09-2019 22:35
Google News

 

Hakemler: Deniz Kükrek**, Bekir Özçelik**, Emrah Uluçay**

B. Petrolspor; İhsan**, Çetin Turan*(Dk.46 Emre*) Ardahan**, Okan Toprak***, Sebahattin Usta***, Ali Kemal***(Dk 85 Burak) Aziz***, Fatih***, Fahri***, Veli***, Furkan**(Dk. 60 Ali Kuleli)

1954 Kelkit Belediyespor: Onur*, Ömer Çoban**, Hüseyin*, Hamza*, Tufan Deniz**, Enes Ocak*, Adem*, Halil İbrahim*(Dk. 79 Ensar), Tayfun* Dk. 46Alpaslan*) Ferhat**, Caner İlyas*(Dk. 46 Emre*)

Goller; Dk. 24 Enes Ocak(K.Belediyespor) Dk. 38 Okan Toprak, Dk 45 Aziz Ceylan (Petrolspor)

Kırmızı kart: Dk. 90 Hüseyin Teker (Petrolspor)

Sıcak havaya rağmen ligin ilk maçına ilgi büyüktü. Karşılaşmayı AK Parti Milletvekili Ziver Özdemir, Batman Belediye Eş Başkanı Mehmet Demir, AK Parti İl Başkanı Akif Gür, Petrolspor Kulübü Başkanı Ekrem Konaç BATSO Başkanı A.Kadir Demir ile bazı kurum müdürleri ile çok sayıda futbolsever izledi. Her iki takım maça hızlı başladı.  Kelkit Belediyespor maçın 24. dakikasında Enes Ocak’ın sğ kanatta attığı gol ile 1-0 öne geçti. Yediği golden sonra ataklarını hızlandıran Temsilcimiz 39. Dakikada Sebahattin Usta’nın kullandığı kornerde ceza sahasında yaşanan karamborde Okan Toprak’ın attığı gol ile durumu 1-1 yaptı. İlk yarının uzatma dakikalarında Petrolspor, yine Sebahattin Ustanın kullandığı kornerde Aziz Ceylan iyi yükselerek attığı gol ile 2-1 öne geçti ve soyunma odasına önde gitti.

VASAT İKİNCİ YARI

Petrolspor, maçın ikinci yarısına temkinli başladı. Kelkit Belediyespor’un ataklarını kesen temsilcimiz, ikinci yarıda kontra ataklarla gol aramayı denese de başarılı olamadı. Maçın 90. dakikasında Ardahan Gündoğdu ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyundan atıldı. Maçtan başka gol olmayınca Petrolspor sahadan 2-1 galip ayrılarak lige galibiyetle başladı. Petrolspor haftaya deplasmanda Nazilli Belediyespor ile karşılaşacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete