SPOR

PETROLSPOR, GAZİ MAÇINA HAZIRLANIYOR

TFF. 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden ve son haftalarda art arda aldığı puan kayıplarıyla play-off şansını yitiren Petrolspor, deplasmanda karşılaşacağı Gaziosmanpaşa maçına hazırlanıyor.

PETROLSPOR, GAZİ MAÇINA HAZIRLANIYOR
08-04-2015 23:01
Google News

Son haftalarda aldığı puan kayıplarının ardından ligde play-off şansını yitiren Petrolspor’da moraller bozuk. Teknik direktör Erdal Alpaslan’ın istifasıyla boşalan göreve getirilen Antrenör Cengizhan Köksal takımı Gaziosmanpaşa maçına hazırlanıyor.

Gaziosmanpaşa karşılaşmasına TPAO tesislerinde hazırlanan Kırmızı-Beyazlı ekipte Gaziosmanpaşaspor maçını kazanmak istiyor. Teknik sorumlu Cezgizhan Köksal antrenman öncesi futbolcular ile Gaziosmanpaşaspor maçının önemini ve kalan maçlarda yapılacak mücadeleyi anlattı. Futbolcuları motive etmeye çalışan Teknik sorumlu Köksal, “ligde kalan 4 maçımıza prestij için çıkacağız. Bu maçları kazanıp, Petrolspor’un gücünü herkese göstermek istiyoruz. Takımda sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Gaziosmanpaşaspor karşısına genç ağırlıklı bir kadro ile çıkacağız.” İfadelerini kullandı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete