SPOR

PETROLSPOR GELECEK SEZONA ODAKLANDI…

Petrolspor kulübü 2. başkanı Hayrettin Gülmez, çok istemelerine rağmen bu sezon başarılı olamadıklarını, şimdiden gelecek sezona odaklandıklarını söyledi.

PETROLSPOR GELECEK SEZONA ODAKLANDI…
16-04-2015 21:58
Google News

2. Başkan Gülmez, Gazetemize yaptığı açıklamada, hafta sonu iç sahada oynayacakları Çorum Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürdüklerini söyledi.

Tüm imkanları çerçevesinde lig sonuna kadar mücadele etmeye devam edeceklerini vurgulayan Gülmez, geldikleri noktada ellerinden gelenin sadece mücadele etmek olduğunu dile getirdi. Çok istemelerine rağmen başarılı bir sezon geçiremediklerini belirten Gülmez, "Bazı maçlarda gerçekten iyi mücadele ettik. Şansız olduğumuz maçlarda oldu. Bazı maçlarda maalesef tecrübesizliğimizin kurbanı olduk. Ama bu sezon çok büyük ölçüde tecrübe sahibi olduk.” Dedi.

PRESTİJ MAÇLARINA ÇIKACAĞIZ

Gülmez, ligde kalan maçlarımıza prestij için çıkacaklarını belirterek, "ligde kalan 3 maçımıza disiplin içinde çıkacağız. Yönetim olarak artık gelecek sezonun takımını oluşturma çabası içerisindeyiz. Tüm hesaplarımızı galibiyet üzerine kuruyoruz.” ifadesini kulandı.

Hafta sonu sahalarında Çorum Belediyespor ile oynayacakları maça değinen Gülmez, "Çorum Belediyespor’un Play-Off mücadelesi devam ediyor ancak bizi ilgilendirmiyor. Biz Petrolspor olarak kendi geleceğimizin inşasını yapıyoruz" diye konuştu.

4 OYUNCU SEZONU KAPATTI

Ebubekir Şentürk, Tolga Yıldız, Muhamed Kalkan ve  Süleyman Kasap sakatlıklarından dolayı sezonu kapattığını belirten 2. Başkan Gülmez, “kalan maçlarımıza genç ağırlıklı kadro ile çıkacağız. Önümüzdeki hafta başkanımız Aydın Gülmez başkanlığında toplanıp, gelecek sezonun hazırlıklarını konuşacağız.” İfadelerini kullandı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete