SPOR

PETROLSPOR GERİDEN GELİP 1 PUANI KAPTI

PETROLSPOR GERİDEN GELİP 1 PUANI KAPTI

PETROLSPOR GERİDEN GELİP 1 PUANI KAPTI
22-09-2014 20:25
Google News

Petrolspor, deplasmanda karşılaştığı Kırıkhanspor maçında geriden gelerek puan almasını bildi.

Spor - Toto 3. Lig’de 3. hafta geride kalırken, Petrolspor yenip duruma düştüğü maçta son dakikada kazandığı gol ile 1 puanı alması camiada sevinçle karşılandı.

Oynadığı ilk 3 maçta istenileni veremeyen kırmızı-beyazlı ekip, deplasmanda ilk puan alamıs ilerleyen haftalar için umut verdi.

Kırıkhanspor maçını değerlendiren Teknik direktör Mehmet Şahan, top kayıplarını azaltmaları halinde daha etkili bir oyun oynayabileceklerini söyledi.

Kırıkhanspor karşısında özellikle ikinci yarıda daha etkili oynadıklarını belirten Şahan, "Deplasmanlarda alınan puanlar her zaman değerlidir. Bu puanlar bizi ilerleyen zamanlarda güzel yerlere getirecektir. Ancak bu maçtan 3 puan alabilmek de mümkündü. Rakibin kalemize yüklendiği anlardaki çıkışlarımızda biraz daha dikkatli olsak, top kayıpları yapmasak gole yaklaşabilirdik. Ancak yine de deplasmanda aldığımız 1 puan bizim için artıdır" dedi.

KUPA MAÇI BUGÜN

Türkiye kupası 3. kademe maçını Bucaspor ile yapacak olan Petrolspor, hazırlıklarını tamamlayıp maç saatini beklemeye başladı. Bugün saat 16.00’da oynanacak olan Bucaspor maçını kazanıp tur atlamak istediklerini belirten Petrolspor teknik direktörü Şahan, “takım maç yaptıkça uyum sorunu çözümlenecek. Onun için çok maç yapmamız gerekir. Kupa maçları bizim için önemli.” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?