SPOR

PETROLSPOR GOLCÜ ARIYOR!...

PETROLSPOR GOLCÜ ARIYOR!...

PETROLSPOR GOLCÜ ARIYOR!...
30-12-2014 18:24
Google News

Bu sezon oynadığı lig maçlarında gol yollarında sıkıntı çeken Petrolspor forvet arıyor.

İstanbul’da transfer çalışmalarını sürdüren Kırmızı beyazlı ekibin yöneticileri, iyi bir forvet arayışına devam ediyor. 

Transfer komitesi, Petrolspor Teknik Direktörü M. Erdal Alpaslan Pendikspor'dan eski öğrencisi Anıl Gir'i kadrosuna katmak istiyor.

Anıl Gür ile görüşmeler yapan Petrolspor transfer komitesi başkanı Hayrettin Gülmez, “Anıl Gür ile birlikte birçok isimle görüşmelerimiz oldu. Kulübümüzün teklifini kendilerine sunduk. Futbolcular kulüpleri ile görüşüp, bizlere dönecekler.” Dedi.

GOL SORUNUNU ÇÖZÜMLEYECEĞİZ

Takımdaki gol sorununun tamamen ortadan kalkacağını düşündüklerini belirten 2. Başkan Hayrettin Gülmez, “Sezon başında olduğu gibi devre arasında da Hasan Ahmet Sarı’yı renklerimize bağlamak için çok uğraştık. Ama Trabzonspor Sarı’yı vermiyor. İyi iki forvet alacağız.” İfadelerini kullandı.

YANLIŞ İSİMLER GÜNDEMDE

Transfer komitesi başkanı Hayrettin Gülmez, bazı basın organlarında ve sosyal medyada çıkan haberlere itibar edilmemesi konusunda uyarılarda bulundu. Gülmez, kulübün resmi e-mail adresinden ve yönetiminden isimler alınmadığı sürece kamuoyunu bilgilendirmeleri kulübümüze ve ismi geçen futbolculara zarar vereceğini söyledi.

TRANSFER 2 OCAKTA BİTECEK

Kaleci Süleyman ile bugün İstanbul’da görüşeceklerini belirten 2. Başkan Hayrettin Gülmez, “Eski futbolcumuz olan Süleyman’ı renklerimize bağlamak için görüşeceğiz. Kendisine sunacağımız teklifi uygun görürse başka mevkilere arayışlarımız devam edecek. Transferi 2 Ocak tarihine kadar bitirmeyi düşünüyoruz. Mevcut kadroda bulunan futbolculardan kimin kampa çağırılacağını Çarşamba günü açıklayacağız.” İfadelerini kullandı.  

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete