SPOR

PETROLSPOR, GÖZGÖZLER MAÇINA HAZIRLANIYOR

Geçtiğimiz hafta Bergama Belediyespor karşısında 2 puan kaybeden Petrolspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Başkent Gözgözler Akademi maçı hazırlıklarına yaptığı dayanıklılık ve teknik taktik çalışmasıyla devam etti.

PETROLSPOR, GÖZGÖZLER MAÇINA HAZIRLANIYOR
22-09-2021 17:11
BATMAN
Google News

3. lig 1. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Petrolspor ligin 4. haftasında Ankara deplasmanında Gözgözlerspor ile karşılaşacak.

TPAO tesislerinde hazırlıklarını sürdüren Petrolspor, teknik ve taktik ağırlıklı çalışmalarını sürdürdü. Bergama belediyespor karşısında oynanan oyunun karşılığının alınmamasının üzüntüsü yaşanırken, gözler hafta sonu oynanacak Başkent Gözgözler Akademi maçına çevrildi.

HEDEF 3 PUAN

Ligde oynana 3 karşılaşmada 5 puan toplayan Petrolspor puan cetvelinde 5. Sırada bulunurken, üst sıralara çıkmak için Ankara Gözgözlerspor karşısında 3 puan almayı hedefliyor. Petrolspor Basın sözcüsü Av. Orhan Güzel, Ankara deplasmanı öncesi gazetemize yaptığı açıklamada, “Cuma günü havayolu ile kafilemiz Ankara’ya gidecek. Burada yapacakları ter idmanından sonra takım kampa girecek. Biz yönetim olarak teknik heyetimize ve futbolcularımıza güveniyoruz. Bu grupta her takımı yenebilecek güce sahibiz. Daha ligin başındayız. Hedefimiz öncelikle 3 puan, daha sonra yenilmezlik serimizi sürdürmek istiyoruz.” Dedi.

BATMANLILARA ÇAĞRI

Ankara ve çevre illerinde yaşayan Batmanlılara çağrıda bulunan Basın sözcüsü Güzel, “Taraftar desteği ile Ankara deplasmanından 3 puanla dönmeyi hedefliyoruz. Batmanlı sporseverlerden isteğimiz bu maça gelip takımlarını centilmenlik çerçevesinde desteklesinler. Grupta lider durumda olan Ankara Gözgözlerspor maçı Cumartesi günü saat 15.30’da dır.” Şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete